Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után megmondanád a párodnak, hogy inkább ne jegyezzen el?
Hat en egy ilyen hisztis pitsát nem jegyeznék el az tuti. Ki tudja lehet mar 2 eve basz tatod szegenyt, tuti nem kernelek meg. Es meg siman boldog lennel higy kizsaroltad azt a vackos 10 ezer forintos gyurut, az ilyen eszetleneknek nem az ujjara kell huzni, hanem a seggebe kell feldugni...
Remelem elhagy egy normalis noert, megerdemelned h eszhez terj. Ezt is csak azert akarod mert "masoknak is van", nem is azert mert szereted. :)
Amugy meg ha elkotelezodne akkor mit idegeskedsz, akik ide irtak oket abszolut nem akartak megkerni. Nem tunik fel? Sok no csak azt a rohadt gyurut latja komolyan mondom. Meg hogy szuljon kölköt a nagyvilagba, az lesz a kovetkezo amit kiharcolsz.
utolsó vagyok, en ezt latom mindenhol hogy az ilyen nők így működnek, majd koppannak idővel hogy hoppá elhagytak egy másik nőért, vajon miért :D
lehet lepontozni, de nezzetek magatokba/ gondoljatok bele.
Szerintem egy nyugodt beszélgetést igenis megér.
Nyugadtan elmondhatod, hogy eddig nagyon vártad, de hatalmasat csalódtál és megkopott a fénye.
De tényleg komolyan kellene beszélgetnetek a jövőtökről és arról, hogy a terveitek összeegyeztethetőek-e.
"Megmondjam neki, hogy felejtse el ha véletlen meg is tette volna?"
És akkor ettől most mit vársz majd? Őszintén. Hogy boldogan éltek tovább? Ez is csak egy hiszti faktor lenne részedről, mert ugyanúgy akarnád az eljegyzést.
Te magad is tudod, hogy az örökös hisztiddel csak frusztrálod a pasid.
Tényleg olyan, mint egy zsarolás.
Ülj le és beszéld meg ezt normális hangnemben a pároddal.
Ezek után az lenne a csoda, ha még el akarna jegyezni.
Abban igazad van, hogy a lányok (már amelyik) erről álmodnak, de semmi másban.
Miért nem kérdezted meg, hogy szándékában áll elvenni feleségül valamikor? Én megkérdeztem, amint kezdett komolyodni a kapcsolatunk, és azóta teljesen nyugodt vagyok efelől, semmilyen eseményen nem jut eszembe, mert fölösleges kattogni rajta.
Kierőszakolni meg főleg elég ronda dolog.
Te azt gondolod hogy ha megmondod hogy felejtse és véletlenül se tegye akkor majd megteszi, de a pasik nem így működnek: ha azt mondod ne, akkor elfelejtheted mert ő úgy is gondolja! Ő azt mondta hogy meg fog kérni, akkor meg fog. Családtagoknak nem szokták elmondani ha nem komolyak a szándékok.
Egy felnőtt kapcsolatban nincs helye játszmázásnak, hisztinek. Kommunikálni kell tudni. Ő nem akarja egyértelmű dátumra, meg is értem, így lesz meglepetés.
Lehet könyörgés nélkül is beszélni erről csak ahhoz felnőttnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!