Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokás megkérni valakinek a kezét?
Szóval páromnak már sokszor mondtam, hogy szeretnék esküvőt, céloztam rá, viccesen mondtam, hogy nézegethet gyűrűket, vagy kérdezte, mit vegyen szülinapomra, én mondtam, hogy egy szép gyűrűt, ilyenek. Mivel ő ezekre általában semmit sem mond, esküvőről nem beszél.
Én mindig kérdezgetem tőle, biztos te is ezt szeretnéd? te is akarsz esküvőt? igen, igen, ne kérdezgessem.
de soha nem beszél, nem hozza szóba.
ma megint rákérdeztem, és azt mondta, hogy neki csak az a baja, hogy én erőszakoskodok, mert ezt nem így szokás, hanem úgy szokás hogy én várok rá...
én meg azt gondolom, azért mondtam neki, mert ismerem őt, és magától soha semmi sem jut eszébe.
és persze attól is félek, hogy ő ezt nem akarja, csak miattam mondja azt hogy igen...
Ha komolyan gondolná veled az elköteleződést, már ennyi idő után és ennyi idősen megtette volna.
Neked kell tudnod, hogy NEKED mennyi várakozás fér még bele, de a nyaggatásával nem aláznám magam többet.
Őszintén szólva szerintem három lehetőséged van:
Egy: leülsz a pároddal elmondod, hogy téged nagyon zavar ez a helyzet és szeretnéd ha a kapcsolatotokat megpecsételnétek az esküvővel. Közben megkérdezed, hogy neki milyen problémái vannak, mitől fél ezzel kapcsolatban.
Második: Vársz egy fél évet évet, amikor egyáltalán nem beszélsz a témáról, maximum akkor ha ő hozza fel. Ha nem történik meg szakítasz
Harmadik: vársz egy-két hónapot, hogy átgondolhassa a dolgokat külső nyomás nélkül. amikor is az első pontban leírtakat megbeszéled vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!