Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónap ismerettség után megkérte a kezem, normális?
5 hónapja ismerjük egymást, de együtt sem vagyunk. Kihúztam egy óriási bajból kb. 3 hónapja, meg nagyon közel állunk egymáshoz lelkileg, párszor lefeküdtünk, de ennyi. Félig török a srác (bár az egész családja, majdnem 40 évre visszamenőleg Magyarországon él, úgyhogy teljes mértékben ide szocializálódtak), fontos náluk a házasság, ráadásul ő a rangidős, de ezt képtelen vagyok feldolgozni. Az öccse, meg amúgy rohadt sokan mondták már, hogy én vagyok az egyetlen, akiben megbízik (egy baromi öntörvényű, hatalommániás, néha kifejezetten gonosz, de belül marha gyenge srácról van szó), és amúgy azzal indokolta az egészet, hogy sose akar nélkülem élni, és nem is tudna. Amúgy ebben van valami, mert az apjával folyamatosan mossuk ki a hülyeségeiből.
Ezt ő most komolyan gondolhatja? Vagy mit kezdhetnék ezzel a helyzettel?
Én 19 vagyok, ő 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!