Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek ezek a gyuruk?
Innen szeretnek rendelni egy gyemant gyurut, amivel megkerem a baratnom kezet. Uzletuk nincs, igy csak rendelni tudok, a meretet tudom. Viszont nemtudom hogy igy biztos lehetek-e benne h igazi gyemant, valamint h nagy betukkel bele van irva a nevuk, h GLAMIRA, az szerintetek nem gaz?
Es elvileg szamsornak is kene bennuk lenni, az arany miatt, azt a kepen nem latom, utolag nyomjak bele vajon?
Hú, ezek szép gyűrűk, szerintem ha nem ázsiai, akkor igen jó választás, sok az egyedi, formabontó darab! Jó ötlet rendelni, mert az ékszerboltokban kb. semmi egyedi példány nincs, mindenhol csak ugyanazok a fazonok pici változtatásokkal. Az én eljegyzési gyűrűmben is van márkajelzés, méghozzá zlatarna celje, nekem ezzel semmi bajom nincs, gyönyörű gyűrű, a feliratot meg senki nem látja. Olcsóbban is vannak gyűrűk itt, nem csak milliókért, amiben valószínűleg csak az anyag és a meló több, mert nem látszanak ízlésesebbnek, elegánsabbnak,. Legalábbis szerintem azért oké egy aranygyűrű gyémántokkal 50-150.000 között, az enyém 90 volt, imádom, megérte, pedig amíg meg nem láttam, el se tudtam képzelni, hogy létezhet menő eljegyzési gyűrű. :D
A képeken nem baj, ha nem látsz fémjelet, valószínűleg a vásárlási-garanciális feltételeikben minden le van írva, a gyűrűben nyilván lesz fémjel, a kövekről pedig kapsz papírt (certification), ami leírja, hogy milyen tisztaságú, milyen csiszolatú, hány karátos gyémántról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!