Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve járok a barátommal, megkérdezhetem tőle, hogy mik a tervei jővőre nézve?
2 év alatt nem jegyzett el, pedig ha tényleg szeretne és velem tervezné a jövőt akkor eljegyzett volna, nem ?
N25 F24
szerintem ez alap,hogy megbeszéljétek. nálunk kb fél év után jött fel ez a téma,hogy kinek mik a tervei,akar -e házasságot,gyereket, mikor stb
aztán kicsit jegeltük,mert nyilván korai volt.de később újra beszélgettünk róla. szerintem kell is beszélni erről.
amúgy nem vagytok már olyan fiatalok,2 éve együtt is vagytok. szerintem aktuális lehetne már.
de a kommunikáción még dolgozzatok.
Na ennyit az őszinte kommunikációról :-) Mi a feleségemmel már első randin megbeszéltük anno, hogy kinek merre hány méter! Mivel ha nem egyezik az elképzelés minek a második randi! :-)
Az első randi után 2,5 évvel már a nászúton voltunk Olaszországban :-)
Nem olvastam a kommenteket:)
A fiú még elég fiatal. A pasik 30-as korukban bőven ráérnek megállapodni.
Nekünk 25 évesen nagyon fontos, hogy kizárólag olyan szekér után fussunk, ami fel is vesz. Nem hagyhatjuk h szórakozzanak velünk, mert ott fogunk állni 30 évesen egyedül (kiderült a 6 éves kapcsolatról, hogy csak elvolt velünk).
Ennyi idősen, ha a vágyunk a család, gyerek, akkor céltudatosan kell keresgélni.
Meg kell kérdezned, úgy, hogy ne adhasson kitérő választ. Ha színt vall, hogy igen, téged akar, megmondod, hogy 2 év múlva házasodni akarsz és utána gyereket. Ha egyeznek a terveitek, akkor szuper. De ne hagyd, hogy két év múlva ne házasodjatok össze, hanem rakd ki, csak szédített.
Romantikátlan és szomorú, de nem hagyhatod, hogy hülyét csináljanak belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!