Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mondta el, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta el, hogy már megvette a gyűrűt?

Figyelt kérdés

A párommal 1 hónapja vagyunk együtt, és elárulta nekem, hogy már megvette az eljegyzési gyűrűt. Nem kért még meg, csak ennyit mondott néhány napja (azóta nem is találkoztunk még). Miért? Szerintetek a reakciómra volt kíváncsi, hogy mit szólnék, ha már 1 hónap után megkérne? Már előtte is puhatolózott egy ideje, de sosem adtam neki egyértelmű választ, hogy mit szólnék hozzá.

25/N

2016. dec. 24. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mundegy. Csak lecciiii varjatok 2-3 evet a hazassagig!
2016. dec. 24. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért mondta. Kérdezd meg tőle! Én sosem szerettem az ilyen utalgatós, rejtegetős játszmákat.
2016. dec. 24. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, leszállhatsz a magas lóról, a pasid igenis zizi. Értelmes ember nem csinál ilyen butaságot, és persze, hogy úgy érzi, te vagy az igazi. Egy hónap után mindenki úgy gondolja, hisz ott a rózsaszín köd.

Előbb éljetek is együtt picit, majd aztán beszélhettek eljegyzésről.

És nem vagyok féltékeny, de ostoba sem. Ha a párom egy hónap után megkérte volna a kezem, én hajtom el, hogy nőjön már fel a dologhoz (egy éve együtt lassan)

2016. dec. 25. 10:02
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
100%
Féltékeny mire lenne itt bki? Ha vkinek nem rapid, meggondolatlan módon kérnék/kérik majd meg a kezét,és tudják, hogy ez egy átgondolt biztos döntés szemben a tiétekkel, az mit irigykedjen úgy mégis...
2016. dec. 25. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Konkrét kérdésre válaszolva: igen, valószínűleg a reakciódra volt kíváncsi. Még az is lehet, hogy nincs is gyűrű, csak teszt.

Ahogy az itteni válaszokból is nagyon jól látszik, az emberek nagyon nagy százaléka tartja butaságnak a korai lánykérést, és általában nem ok nélkül. (Persze, vannak pozitív példák is, de jellemzően az a kevesebb.) Megeshet, hogy még ha a pasi meg is akar kérni, akkor fél attól, hogy csípőből kikosarazod - hiszen nem osztottad meg vele a véleményed, hogy szerinted nem cink, nem reagáltad le, ha puhatolózott, ebből simán gondolhatja azt, hogy te is felelőtlenségnek vélnéd.

Másik verzió (bár a leírásod alapján ez a kevésbé valószínű), hogy esetleg ő maga sem gondolja komolyan, de kíváncsi a te hozzáállásodra.

2016. dec. 29. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmi gond, a kerdezo es a "parja" kellenek a statisztikahoz. :D
2016. dec. 31. 01:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Vicces mert egyik barátom detto ugyanaz volt mint a kérdezőé :DDD

Már 2 hónap után meg akarta kérni kezem. Mondom ez hülye és komolytalan :DDD

Azon nyomban kikosaraztam, mert ezzel nem szabad viccelni... Illetve innen látszik hogy gyerek még.

Azóta eltelt 10 év. Mai napig nincs felesége se családja. :)

Elvileg az összes barátnőjét ideje korán feleségül akarta venni :D

2017. jan. 1. 12:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon féltékenyek vagyunk.:D

A normális az lenne,hogy megismerjük a másikat alaposan, minden élethelyzetben és utána,ha még mindig úgy gondoljuk,hogy a másikkal akarjuk leélni az életünket,akkor jöhet az eljegyzés és a házasság.

Nekem egyébként az összes kapcsolatom első hónapja nagyon jó volt. Még nem ismered a másik rosszabb oldalát,csak randiztatok párszor, de semmi komolyabb veszekedésetek nem volt,nem kellett problémákat megoldanotok ketten stb..

De ha lett volna hosszabb kapcsolatod,akkor tudnád miről beszélek és ki se írtad volna ezt a kérdést..

Ahhoz,hogy ki merjem jelenteni,hogy a másikkal akarom leélni életem hátralevő részét,ahhoz azért kicsit alaposabb ismerettség kell. Én pl már a kapcsolatunk elejétől fogva éreztem,hogy a párom más ,mint az eddigiek és hogy tényleg komolyan szeretnék vele tervezni..De magát a házasságot 2-3 év járás után éreztem elérkezettnek. Addigra már sok mindenen keresztülmentünk,megismertem szinte teljesen.

1 hónap után ez nem lehet igaz. Úgyhogy hidd el nekem senki nem irigykedik, a legtöbb értelmes nő kb fejvesztve menekülne egy ilyen idiótától,aki pár randi után gyűrűt vesz.

Most jut eszembe, nekem is volt ilyen pasim, néhány randi után úgy kezelt,mintha ezer éve együtt lennénk és be akart mutatni az egész családjának meg már ő is szóba hozta az eljegyzést..Hát köszi,elég is volt belőle. Nem tudtam ezek után komolyan venni.

2017. jan. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!