Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ti kb. mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kb. mennyi idő után keztetek gondolkodni az lánykérésen?

Figyelt kérdés
Mennyi idő együttlét után kezdetetek úgy "reálisan" gondolkodni ezen, nem csak úgy, hogy hát majd egyszer jó lenne? Egyáltalán szoktatok gondolkodni rajta (ez főleg azoknak szól, akik nem olyan régen vannak együtt, h annyira evidens legyen)? Én az utóbbi időben néha-néha "elábrándozom" ezen és ahogy itt olvasom a kérdéseket, nem nehéz a ló másik oldalára átesni, és nem szeretnék ebbe valahogy "belekattanni"...:D szóval csak érdekel, h más hogy van ezzel :)
2016. szept. 5. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az a baj szerintem, hogy lányok kicsit érzelgősebben állnak a témához, míg a pasik reálisabban. Mi beszéltünk erről a most már férjemmel, hogy ő nem szeretne addig megkérni míg nincs önálló keresete, nem dolgozik és a szülők tartanak el minket, és szerintem teljes mértékben igaza volt. Valaki írta az egyik kérdéshez, hogy miért zárja ki az egyetem a lánykérést. Szerintem elég bután veszi ki magát, hogy még az eljegyzési gyűrűre is a szülőktől kell pénzt kérni. Ráadásul ugyanolyan gáz, ha még 5-6 évig jegyben járunk. Így is 3 év telt el az eljegyzés és a házasság között. Viszont ha úgy vannak együtt, hogy már dolgoznak, együtt élnek akkor azért 3 év alatt el lehet dönteni, hogy ő e az akivel el tudod képzelni. Ennél hamarabb nem vágynék gyűrűre mert szeretném megismerni úgy igazából azt aki a férjem lesz.
2016. szept. 7. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:

mi elég fiatalon jöttünk össze(18 évesen), de mégis kb 1 év után már felmerült bennem,hogy jó lenne az eljegyzés meg a felesége akarok lenni stb. de nyilván átgondoltam,hogy még fiatalok vagyunk,nincs megfelelő anyagi hátterünk stb..úgyhogy kicsit jegeltem a dolgot. most már 21 évesek vagyunk. igent mondanék neki,de még mindig tudom,hogy nincs itt az ideje. (anyagiak)

tudom róla,hogy el akar majd venni,beszéltünk már erről.de hát még korai,hiába vagyunk együtt 3 éve. ha idősebbek lennénk,előrébb járnánk az életben,akkor már tudom,hogy ,megkért volna. de eljön mindennek az ideje.

2016. szept. 7. 08:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk màr az elején szóbakerült a téma, miszerint mindketten hàzassàgban képzeljük el a jövőnket. Az elején éreztük azt is, hogy összetartozunk. Én úgy képzeltem, hogy az első évfordulónkon fog megkérni. Ehhez képest pàr hét utàn tette fel a nagy kérdést.

Meglepett, de nem volt kérdès, hogy igent mondok. A suli végeztével kerestünk munkàt, és az évfordulónk előtt picivel összeköltöztünk. Fél évre rá volt az esküvőnk. 5 éve vagyunk hàzasok:)

2016. szept. 7. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Olyan 5 év után gondoltam úgy, hogy egy 2-3 év múlva oké lenne nekem. Korábban nem éreztem magamat érettnek, késznek rá, a hátam közepére se kívántam.
2016. szept. 9. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Már az elején szóba került, örülnék is neki, mert tudom, hogy vele akarom leélni az életem
2016. szept. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!