Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, vagy ismertek olyanokat akik jegyben jarnak, de meg nem elnek egyutt? Csak hazassag utanra tervezik az osszekoltozest? Es
Vagyunk és ismerek is ilyeneket. Ahogy első is írja, ez egyre ritkább, de van, hogy így alakul, esetleg vallási okokból valaki így dönt. Nálunk az egyetem és munka miatt csak jövőre tudunk összeköltözni (jelenleg nagyobb távon ingázunk), és ugyanabban az évben házasodunk is.
Egyébként családomban szüleim is így csinálták (meg kb. az összes idősebb rokon), unokanővéremék is már bőszen szervezték az esküvőt, amikor összeköltöztek, szóval nálunk szinte az a fura, ha valaki évek óta közös háztartásban él a másikkal, és se gyűrű, se semmi.
Több ilyen párt is ismerek, egyik pár már 5 éve házas és van egy fél éves babájuk, a másik pár most házasodott és valószínűleg jól ment az összecsiszolódás, mert már várják az első babát.
Egyébként én sem szeretnék összekötözni házasság előtt.
Nincs ilyen pár a környezetemben. Olyan volt akik az első évfordulójuk ünneplésére már vitték a közös gyereket is. 2 éves sem volt a kicsi mikor szétmentek.
Mi nem éltünk együtt amikor a lánykérés megtörtént, mert a férjem pár hét együttlét után döntötte el, hogy nem vár vele és megkért.
Az első évfordulónk előtt kb 1 héttel költöztünk össze, mikor végeztünk a sulival és lett munkánk, és fél évre rá volt az esküvőnk. Mindenképp együtt akartunk élni esküvő előtt. 5 éve vagyunk házasok. Nincs semmi gondunk azzal, hogy ilyen sorrendben haladtunk. Én mondjuk össze sem költöztem volna olyannal aki meg sem kért. Bár arra sem számítottam, hogy 1 éven belül megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!