Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után közös kassza?
Ti hogy voltatok?
Még nem voltam senkivel közös kasszán, de mindenképp ki szeretném próbálni. A kérdésem az lenne, hogy szokás-e már eljegyzés alatt átállni közös kasszára? Vagy csak házasság után? (jó tudom nyilván azt csinálunk amit mi akarunk, csak érdekel másoknál hogy volt:)
Nekünk még összeköltözés előtt volt eljegyzés jóval. Miutàn összeköltöztünk lett közös kassza, olyan formàban, hogy a férjem fizetése megy megélhetésre, szórakozàsra, hobbira, az én fizetésem pedig megtakarítàs. Ez maradt meg esküvő utàn is. Évek óta remekül működik. Mindkettő közösnek számít nálunk és minden kiadàst megbeszélünk. Nem pakolgatjuk a pénzt ide-oda, nem szàzalékolgatunk és nem filléreskedünk.
Ha valami nagyobb dologra kell pénz, pl kell egy új mikró, akkor a megtakarítàsból veszünk ki, és nincs olyan hogy az az én pénzem. Az is közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!