Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet, hogy a párom végre meg fogja kérni a
kezem?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk, páromnak jövő héten lesz a 21. szülinapja. 3,5 éve vagyunk együtt. 7 hónapos terhes vagyok.
A párom ma nagyon titokzatoskodott, és sikerült kiszednem belőle, hogy tervez valamit, el akar vinni valahova, de nem mondta meg, hogy hova. Szerintetek lehet, hogy meg fogja kérni a kezem? Már sokszor azt hittem, hogy végre megteszi (nagyon örülnék természetesen), de eddig még nem történt meg.
Szerintetek? Vagy valami teljesen más dolog lehet a háttérben?
Ha ez számít valamit, nem szoktunk eljárni, utoljára 2 éve nyáron voltunk a Balatonon.
Igen, meg fog kérni, boldogan éltek, míg meg nem haltok.
2016. jún. 7. 19:11
12/25 anonim válasza:
Nem, nem fog megkèrni, szakítani fog. Azért csinàlja nyilvános helyen, hogy ne csinálj műsort!
2016. jún. 7. 19:12
13/25 anonim válasza:
Szerintem most mondja el, hogy van már egy gyereke egy másik csajtól.
2016. jún. 7. 19:16
14/25 anonim válasza:
Igen, biztosan megkéri, mi mást tehetne.
2016. jún. 7. 19:17
15/25 anonim válasza:
Gyermeket vartok egyutt, de annyit nem tudtok megbeszelni, hogy ki hogy tervezi a hazassagot meg az ilyesmiket? Mert akkor tudnad, hogy mit gondol errol pontosan a srac es nem itt kerdezgetned. Nem ertem a mai kapcsolatokat. Gyerek, meg komolysag meg minden, aztan beszelni nem tudnak egymassal.
2016. jún. 7. 20:11
16/25 anonim válasza:
50% vagy igen vagy nem. Ne spanold fel magad rá, mert akkor hatalmas csalódás lesz ha nem történik semmi. Inkább lepődj meg! :)
A haver barátnőm tapasztalatát írom le: Ő is 20évesen terhes lett 4,5évnyi kapcsolat után gyógyszer mellett, összeköltöztek és a srác tervezett egy kiruccanást, korábban max sátrazni jártak, ez egy wellness volt. Nem lett eljegyzés, mai napig sem történt meg és a srác meg is mondta miért: együtt élnek, gyerek már van, minden papíron felesbe van, minek tegye meg?! Felesleges pénzkidobás lenne a gyerek mellé egy drága esküvő (a lány nem csak polgárit akar, hanem rendes esküvőt mellé stb) és már nem is túl "hiteles". Azt mondta hogy ha nem jön közbe a gyerek akkor megtette volna később, de így már nem érzi fontosnak, hisz család lettek enélkül is.
2016. jún. 7. 22:20
17/25 A kérdező kommentje:
16-os, szerintem ez egy elég bunkó hozzáállás a barátod részéről. A házasság nem csak egy darab papír (legalábbis nekem nem). És 15-ös, meg tudjuk beszélni a dolgokat, sokszor beszéltünk már erről, a párom tudja hogyan érzek, de még nem történt semmi. Nem kell rögtön bunkó stílusban írni.
2016. jún. 7. 22:28
18/25 anonim válasza:
16 eves korotok ota jartok, feltetelezem elso kapcsolat, es mar jon is a baba... Szerintem nagyon korai a baba es a hazassag gondolata is, nagyon fiatalok vagytok hozza. Egyutt eltek, tudjatok, hogy mukodik-e? Dolgoztok? Ha ezekre nem a valasz, mindketten jobban jartok, ha meg vartok vele. Szerintem epp eleg nagy elkotelezodes, hogy vallalta veled a babat -ilyen fiatalon sokan nincsenek felkeszulve erre, foleg felelosseg szempontjabol, ugyhogy ha egyutt maradtok, mint csalad, az alapbol becsulendo. Inkabb koncentraljatok a babara, aztan par ev mulva (ha mar eltetek egyutt jo darabig) raer az eskuvo gondolata meg. Es hozza kell tennem, eleg eros gondolat a "vegre megteszi" amikor azert ennyi idosen ez a par ev nem sokat jelent barhonnan nezem. Nem akartalak megbantani, en is ugyanennyi ideje vagyok a baratommal (csak par evvel idosebb vagyok, o meg nalam is 10 evvel) 3 eve egyutt elunk, megsem kert meg meg. Ne siessetek, semmirol nem vagytok lekesve.
2016. jún. 8. 00:56
19/25 anonim válasza:
Én körülbelül hasonlót próbáltam megérdeklődni, csak más megközelítésből, de elhajtottak a francba. Az egy dolog, hogy valahol váratlanul becsúszik, de így "tervezve" és közben az eljegyzésen álmodozva elég kemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!