Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyas az ujj mérete?
Bemész az ékszerüzletbe és ott szakszerű segítséget kapsz. Biztos tudni fogják, hogy mekkora gyűrű kell a barátnődnek.
Vagy vigyél be egy olyan gyűrűt, amit használ és arról leveszik a méretet.
5,5 mm mi? átmérő? körméret? Egyébként nincs egy gyűrűje, amit rendszeresen hord? Ha azt lenyúlod és elviszed az ékszerészhez ő tud segíteni a pontos méretben. Egyébként a 43-51 akármi általában az ujj körmérete mm-ben. Nekem is kisebb kezem van az átlaghoz képest, de 50-es gyűrűm van. (amit 54-esként kaptam, csak azóta elvittem szűkíttetni, mert ugye nagy lett)
De egyébként függ a gyűrű fajtájától is, hogy pontosan milyen méret kell, mert egy vastagabbnál nagyobb, míg egy vékonyabbnál tökéletes a kisebb méret is.
Egyébként most ránéztem a gyűrűméretekre, és a barátnőd valamit elnézett, vagy te adtál meg rossz mértékegységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!