Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hanyas az ujj mérete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis Nikó kérdése:

Hanyas az ujj mérete?

Figyelt kérdés
Barátnőmet elszeretném jegyezni, de nem értem az ujj méreteket. Meg mérte az ujját és 5.5mm a gyűrűs ujja. Neten meg olyanok vannak hogy például 43-tól 51-ig tart és valami ilyesmi kellene mivel vékony ujja van. Valaki tudna segíteni, hogy az 5.5mm-er az pontosan mekkora?

2016. jún. 5. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Bemész az ékszerüzletbe és ott szakszerű segítséget kapsz. Biztos tudni fogják, hogy mekkora gyűrű kell a barátnődnek.

Vagy vigyél be egy olyan gyűrűt, amit használ és arról leveszik a méretet.

2016. jún. 5. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:

5,5 mm mi? átmérő? körméret? Egyébként nincs egy gyűrűje, amit rendszeresen hord? Ha azt lenyúlod és elviszed az ékszerészhez ő tud segíteni a pontos méretben. Egyébként a 43-51 akármi általában az ujj körmérete mm-ben. Nekem is kisebb kezem van az átlaghoz képest, de 50-es gyűrűm van. (amit 54-esként kaptam, csak azóta elvittem szűkíttetni, mert ugye nagy lett)

De egyébként függ a gyűrű fajtájától is, hogy pontosan milyen méret kell, mert egy vastagabbnál nagyobb, míg egy vékonyabbnál tökéletes a kisebb méret is.

Egyébként most ránéztem a gyűrűméretekre, és a barátnőd valamit elnézett, vagy te adtál meg rossz mértékegységet.

[link]

2016. jún. 5. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem nézett el semmit. Én ebay-ről szoktam rendelni gyűrűt, pont 5.5-öset, amerika méretezés.

[link]

2016. jún. 5. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Amerikai meretezèst nèzett, de ez nem mm-ben van. Ez kb 51-es itthoni mèretezés. Atlagos női ujjméret alá esik picit. De menjetek el ékszerészhez és ő leméri.
2016. jún. 5. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Itthon a gyűrű méretét az ujj körfogatában mérik. Végy egy cérnát. Tekerd rá az ujjára, amire a gyűrűt veszed. Mérd le a cérnát, hány mm kellett ahhoz, hogy körbeérje az ujját. Na, az a méret.
2016. jún. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!