Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A megismerkedéstől számítva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megismerkedéstől számítva mennyi idő után jegyeztétek el egymást?

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%

Akkor az eddig olvasottak alapján mi kivételek vagyunk.

Mi 1 hónap múlva leszünk együtt 7 éve, de még nem jegyeztem el a párom :)

2016. jún. 4. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

11-es nem gondolod hogy ideje lenne?

Hány évesek vagytok?

2016. jún. 5. 07:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyzés nem volt. A megismerkedéstől 4 és fél évvel később kezdtük el szervezni az esküvőt, az 5. évfordulón már házasok voltunk. Azért is vártunk ilyen sokat az esküvővel, mert mikor megismerkedtünk még középiskolások voltunk.
2016. jún. 5. 19:35
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
A papírforma csak az anyagias nőknek fontos. Attól nem lesz jobb egy kapcsolat ha eljegyeztétek egymást, csak plusz gondokat hoz magával, ezt tapasztalatból írom. Azok a nők akik így akarnak maguknak hatalmat kovácsolni, azok mind megbuktak emberségből. 32/F
2016. jún. 5. 22:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éve voltunk együtt, most márciusban volt az eljegyzésünk.
2016. jún. 6. 12:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrűt kb. három év után kaptam meg, mi lehet nem vagyunk elég menők, de mi simán megbeszéltük úgy két év után, hogy össze fogunk házasodni. Aztán elment egy évre misszióba és mikor hazajött letérdelt és megkért gyűrűvel, amire nem számítottam, de még így is jól esett, hogy már rég lebeszéltük, hogy összeházasodunk, ha hazajön. Házasodni viszont csak két évvel az eljegyzés után házasodtunk össze, mert közben megejtettünk egy lakásvásárlást és arra, meg a felújításra ment az összes pénz és idő.
2016. jún. 7. 02:11
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
6 és az eljegyzéstől számított 2 évre volt az esküvő. Most vagyunk 9 éve együtt és ebből csak 1 év házasság :D
2016. jún. 7. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
2,5 évvel később és rá 8 hónapra volt az esküvő. De pont most találkoztam valakivel, akiknél fél év után volt a lánykérés és 5 hónapra rá esküvő. 28/L
2016. jún. 9. 06:41
 19/22 anonim ***** válasza:
9%
Nem unjátok még ezt az eljegyzős kérdéseket? A legtöbből 1-2 év múlva úgy is válás lesz... Ezt tapasztalatból írom, mert anyukám válóperes ügyvéd. De nekem végül is megéri, hogy ez így van, mert ha kevesebb összeházasodás, és azáltal kevesebb válás lenne, akkor nem tudnék annyit menni Vegas-ba és az is lehet, hogy egy szerényebb verda lenne most alattam a jelenleginél, szóval csak így tovább..;)
2016. jún. 9. 12:59
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

"Nem unjátok még ezt az eljegyzős kérdéseket? A legtöbből 1-2 év múlva úgy is válás lesz... Ezt tapasztalatból írom, mert anyukám válóperes ügyvéd."

Nem unjátok még azt, hogy "úgy is válás lesz"? Ennyi erővel párkapcsolatba kezdeni sincs értelme, mert abból meg aztán még sokkal többnek lesz vége, mint házasságnak.

2016. jún. 9. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!