Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem már tényleg régóta várok rá, szerintetek feleslegesen?
Hát én ezt a kapcsolatot mindennek érzem így leírás alapján csak biztosnak nem. Márpedig szerintem akkor lehet eljegyzésben gondolkozni ha készen állsz a házasságra. Az eljegyzést szerintem követnie kell viszonylag rövid időn belül a házasságnak különben mi értelme? És addig nem lehet szó házasságról amíg nem biztos a kapcsolat.
Őszintén nem értem mit is szeretnél egy olyan férfitól aki látszólag nem ég a szerelemtől irányodba.
Én szintén két éve vagyok a párommal bár mi még nem élünk együtt mert tanulok de annak ellenére hogy nincs gond a kapcsolatunkkal ha most megkérne simán vissza adnám a gyűrűt.
20/l
Igy is durva nem hogy össze házasodni
Adjatok magatoknak vagyis te adj magatoknak meg legalább 2-3 evet megis hova sietsz
Meg hatszor ki szeretsz belőle talán
Hiába nem gondolod most úgy
egyrészt fiatalok vagytok eljegyzéshez, másrészt az eljegyzés nem javít egy kapcsolaton. sőt a házasság sem javít rajta - általában inkább rontani szokott, ha nincsenek meg a biztos alapok (és még ha biztosnak látszanak az alapok, akkor is sokszor megromlik idővel egy házasság).
a leírásod alapján az látszik, hogy te nagyon szereted a jelképeket. ragaszkodsz a tetováláshoz, az eljegyzéshez, évfordulóhoz. de ezek csak szimbólumok. olyan szimbólumok, amik jól mutatnak, ha jól működik egy kapcsolat, de legfeljebb pótszerek, hogyha a kapcsolat nem működik jól.
ne eljegyzést akarj, hanem egy jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatot, amiben mindketten jól érzitek magatokat és úgy érzitek, hogy egyenlő mértékben veszitek ki a részeteket belőle. javítsatok a kommunikációtokon, menjetek el EGYÜTT egy kommunikációs tréningre, párterápiára, tánctanfolyamra, bárhova, ahol együtt és egymással tudtok foglalkozni és ami a fejleszti a kettőtök közti összhangot, kommunikációt és aminek a tanulságait átvihetitek a hétköznapokba.
a közös jövőt tervezzétek meg együtt és építsétek fel közösen. aztán, ha kiegyensúlyozottan működik a kapcsolatotok már legalább 5-7 éve, legalább 2-3 éve együtt is éltek (lehetőleg egy külön lakásban, nem valamelyikőtök családjánál), akkor lehet érdemes elkezdeni gondolkodni az eljegyzésen és a házasságon. addig szerintem felesleges erőltetni bármi ilyesmit.
Figyelj, azt csinálsz az életeddel amit akarsz, a te döntésed. Meg a pasidé, ha megkér. De ha több esze van mint neked akkor nem teszi.
De szerény véleményem szerint hatalmas hiba lenne erre a kapcsolatra házasságot alapozni.
Mert ugye az eljegyzés azt jelenti, hogy szeretnétek 1-2 éven belül összeházasodni. Ezzel nem lép szintet a kapcsolat, ettől nem lesz jobb.
Egy jegyesség senkit nem fog megvédeni attól, hogy kisétáljon a kapcsolatból, de még a házasság sem, és az sem ha "véletlenül" szándékosan teherbe esel és ezzel akarnád magadhoz kötni. Már ha esetleg ilyesmi jutna eszedbe. Ha ott akar hagyni akár egy újabb nőért megint, akár azért mert rájön hogy nem illetek össze, akkor ott is fog hagyni. Ha eljegyez ha nem.
Ez egy bizonytalan kapcsolat. Bizonyíték erre az, hogy a pasid otthagyott egy másik nő miatt, és hogy csak 2 év alatt már egyszer eljutottatok oda, hogy szakítás volt. Erre nem jó ötlet egy eljegyzés , semmi értelme, mert komolytalan lenne. De te tudod.
Miért kell az a gyűrű egy ilyen kapcsolatba? Azért hogy mutogathasd a barátnőidnek? Inkább próbáljátok megmenteni ha még lehet, ne egy komolytalan eljegyzéssel a szőnyeg alá söpörni a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!