Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek ti melyik leánykérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ti melyik leánykérő gyűrűt választanátok? Képről link a leírásban!

Figyelt kérdés

[link]

Az elképzelés mindenképpen fehér arany alap!

3 lehetőség között gondolkodok. Árban mindegyik kb. ugyanott van.

Az első elképzelésem mindenképpen a zafír volt, de a boltokban kicsit lebeszéltek és inkább az egyszerű gyémántgyűrűt, illetve a fehér cirkóniaköves gyűrűket javasolták.

1. Közepén egy kb 4 cm-es kék zafírral, körülötte pici gyémántok vagy fehér zafírok

2. Levélke alak: középen kb 4 cm-es kék zafír, a két levélben pedig 1-1 kicsi gyémánt vagy fehér zafír

3. Egyszerű fehérarany gyűrű kb 0,15 karátos gyémánttal

Ti melyiket választanátok, inkább az egyszerű gyémánt vagy a kicsit díszesebb zafír kövesek??

Indoklást is szívesen fogadok!

#eljegyzési gyűrű #gyűrű #leánykérő gyűrű
2016. máj. 26. 23:06
1 2
 11/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Szerintem a 2. nagyon egyedi és különleges, nem tudom megmagyarázni miért éppen az.

Talán a kis levélke alak miatt és mert jól mutat a közepén a zafír.

Az első sem rossz, de akkor a második szebb, viszont a harmadik is elegáns, de akkor már a második különlegesebb.

2016. máj. 26. 23:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia1

1-es a nyerő, különleges. Az hogy nem megy a kék minden ruhához szerintem nem számít, főleg ha fehérarany a foglalat.

amúgy bármelyiknek örülni fog;)

2016. máj. 27. 06:27
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Ezek közül egyik sem tetszik. Nem szeretem az olyan gyűrűket amiben 1 szem kő van, netán még ki is áll . Ormótlan, szerintem ronda. Gyémántot, drága köves gyűrűt sosem hordanék, félék hogy elveszítem, vagy ellopják.
2016. máj. 27. 07:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem az 1.tetszene legjobban ezek közül csak nem kék kővel. Akkor inkább a 3. Szép a kék de az eljegyzési gyűrű mindennap rajtam van, nem szeretnék kéket bármilyen különleges is. Gyémántot meg nem is mernék hordani nap mint nap ezért cirkonia a kő. De te ismered a barátnődet ☺
2016. máj. 27. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Mind a három nagyon ronda, de hál' Istennek nem engem veszel feleségül és nem az én ujjamon fog ez a gyűrű éktelenkedni...
2016. máj. 27. 09:50
 16/20 anonim ***** válasza:
1.
2016. máj. 27. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:
2. a legszebb.
2016. máj. 27. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:

1 vagy 2. A nyerő mindenképpen.

Légyszi majd írj,mi volt melyiket választottad, neki h tetszett hogy történt,)

2016. máj. 28. 07:31
 19/20 anonim ***** válasza:
A 3.-at. Nekem nem tetszenek a színes kövek.
2016. máj. 30. 19:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem kifejezetten az én ízlésemnek való, de a 3 közül a fehéraranyat választanám, mert nem tetszik az ötlet, hogy színes legyen az eljegyzési gyűrűm.
2016. máj. 31. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!