Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Esküvő után lakás, vagy fordítva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után lakás, vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Közel 10 éve alkotunk egy párt, eddig albérletben laktunk, után anyósnál. Most van egy kis tőkénk, szeretnénk hozzá hitelt felvenni. Azonban tudja, hogy jól esne ha feleségként költözhetnék be vele (4 emberes szertartással megelégszem), ő viszont azt mondta majd ha esz lakás megkéri a kezem... Kicsit keserű a szájízem így...
2016. márc. 30. 18:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Jaj de tipikus. Alá ne írj vele szerződést a lakásról.Csak arra játszik, hogy magának jót tegyen, a te vágyaidra meg tesz magasról.Nem akar elvenni sajnos :( Keress olyat, akinek te leszel az igazi, ne pocsékold az életedet egy ilyen emberre, aki kiröhög egy számodra fontos dolgot. Tudom, könnyű mondani. De legalább mondd el neki, mit gondolsz. Hadd ijedjen meg egy kicsit, ráférne. Ne érezze, hogy ő van mindig nyeregben.
2016. márc. 30. 19:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Fenyegessem meg? Az nem az én asztalom.
2016. márc. 30. 19:04
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy. Csak mondd el neki, hogy érzel a dologgal kapcsolatban, és hogy azért, mert ő hallani sem akar a házasságról, attól még te nem fogsz lemondani róla. Ebben nincs semmi fenyegetés, csak azért kapjon már a fejéhez néha...
2016. márc. 30. 19:06
 14/30 A kérdező kommentje:
Megpbálom. Tudom azt csak a kutya szokott.De nem tudom miért olyan nehéz ez neki.. arayat nem szeretek, nem kerlne sokba a gyűrű, az én extra méreemben már menysszoni ruhát se gyártanak...
2016. márc. 30. 19:07
 15/30 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen esetben soha nem erről van szó, hogy drága :( Ez csak egy hülye kifogás, amit a gyáva férfiak alkalmaznak, hogy nehogy elveszítsék a jólétüket,emiatt megpróbálják minél jobban kitolni a felelősségmentes időszakot, amikor bármikor leléphetnek. Itt nem veled van a gond :(((
2016. márc. 30. 19:10
 16/30 anonim ***** válasza:
55%

De mi a francért célozgatsz, meg kérdezgetsz ilyen mézesmázosan?! "Ugye milyen jó lenne a kis feleségedet átvinni a küszöbön?"

Szerinted erre mit mond az, aki nem nagyon akar házasodni?!

Mondd az, hogy "Drágám, szeretnék egy 2 tanús esküvőt, mielőtt beköltözünk az új lakásunkba. Tudod, hogy ez nekem nagyon fontos, és egy ilyen egyszerű szertartás könnyen megszervezhető." Pont.

Nem kell feltételesben fogalmazni, meg cukimukin kérdezgetni.. Mondd meg, hogy mit szeretnél. Kertelés és célozgatások nélkül.

2016. márc. 30. 19:10
 17/30 A kérdező kommentje:
Szrintem nem kerteltem:( Mondtam már neki, hogy nem nagy banzájt szeretnék. De általáben erre már nem jön válasz. Nem szeretnék 110 évet így a kukába dobni emiatt, de sérül egy kicsit a női önérzetem
2016. márc. 30. 19:13
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
110 év :D A párod szerencsés, hogy ilyen jól tartod magad :D
2016. márc. 30. 19:15
 19/30 A kérdező kommentje:
bocsánat:d 10:D
2016. márc. 30. 19:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, csak meg akartalak egy kicsit mosolyogtatni :)
2016. márc. 30. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!