Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szabad mondani egy lánynak hogyha meg szeretném kérni a kezét?
Szerintem normális kapcsolatoknál már szóba jött a lánykérés, házasság téma, ki mit gondol róla, és ha egy véleményen voltatok,akkor a lány is már sejtheti előre, hogy ha minden jól megy, akkor előbb-utóbb lesz valami.
De úgy, hogy bejelented, hogy "a hétvégén megkérem a kezed", úgy inkább ne.. :-D
egyet értek.. kérdd ki a véleményét csak úgy spontán. esetleg hozd fel, hogy volt osztálytársaid már jegyesek stb. ő mit gondol, nem -e korai? stb
aztán ha úgy látod, hogy ő benne lenne, pár hét múlva váratlanul megkéred.
de ha elutasító az eljegyzéssel kapcsolatban(még korai) akkor ne erőltesd még.
Én megmondtam 2013-ban a (most már) nejemnek, még abban az évben megkérem a kezét. Tettem ez valamikor májusban. Aztán meg volt már sértődve november táján, karácsony előtt is, aztán persze betartottam a szavam: December 31-e, 22:13-kor :)
De ha rám hallgatsz, akkor nem mondod Neki előre, sok minden történhet addig és utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!