Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem élünk együtt a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élünk együtt a jelenlegi barátnőmmel, de márciusban leszünk 3 évesek. Eljegyzésről kérdezhetlek benneteket?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy az évfordulón megkérem a kezét. Sokszor hajtogatja, hogy nem gondolom eléggé komolyan a kapcsolatunkat, pedig én úgy érzem, hogy ennél szerelmesebb senkibe sem tudnék lenni még így 3 év után is. Szerintetek megkérjem a kezét? Én 21 vagyok, ő 25.

Köszönöm az építő jellegű kritikákat is! Üdv.

2015. dec. 22. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most akkor együtt éltek vagy nem? Mert a kérdésben mást írtál, és az egyik válaszban is.

Egyébként szerintem nem lehet egy kalap alá venni a nem együtt élő párkapcsolatokat sem. Mert mindegyik másmilyen. Kinek mennyi ideje van találkozni a párjával stb. Randizgathatsz, meg járogathatsz valakivel 3 évig, 5 évig, 10 évig, ha csak találkozgattok, nem fogod igazán megismerni.

Ha mondjuk ténylegesen nem éltek együtt, de hetente többet vagytok együtt mint külön, az megint egy másfajta dolog. Például mi a 3. randink után már átlag heti 5 napot voltunk együtt, 2-t otthon a családunkkal, és ez ment az összeköltözésig. Ez teljesen más jellegű dolog, mint ha randizgattunk volna továbbra is. És igen, 1 hónap után megkérte a kezem. Aztán 2,5 hónap után is:D Amúgy ő is alig 21 éves volt, én 24. 1 éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk, és 6 hónapra rá házasodtunk össze. (4 éve)

Ha csak találkozgattok, annyira nem javasolnám, de akár meg is kérheted. :) Ha tényleg együtt éltek, akkor már rég megtehetted volna.

2015. dec. 23. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:

öö

"nem élünk együtt"

vs

"együttélünk"

??

2015. dec. 23. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy együtt élünk, csak valamiért ezt írtam, bocsi-bocsi
2015. dec. 24. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!