Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most augusztusban tartjuk az eljegyzésünket! Mit vegyek fel?
Anyósomék és anyuék is elegáns kosztümöt vesznek, most mutatkozik be a két család. Én mit vegyek fel? Nem vagyok vékony alkat...
Még valami! Az eljegyzésen már a karikagyűrűt húzza fel a párom, vagy a kísérőt?
ja, és a karikagyűrűt húzzátok fel, bal kézre.
sok boldogságot!
szerintem kösztümöt te is nyugodtam felvehetsz
attól még, hogy nem vagy vékony alkat, felvehetsz valami szép ruhát is
a gyűrű felhúzása, kiválasztása egyénenként változhat - a párom a nyaralásunk alatt kérte meg a kezem, a karikagyűrűt meg közösen választottuk ki utólag
valakik csak kísérő gyűrűt húznak (mármint a menyasszony) és a karikagyűrűt meg csak az esküvő napján
valakik meg csak karikagyűrűt húznak
valahol meg mindkettő van és mindkettőt használják már az esküvő előtt
véleményem sz. úgy a legjobb, ahogyan nektek tetszik
Az eljegyzésre is ki kell öltözniii???Én azt hittem hogy oda nem,azt hittem hogy az fesztelenül családi körben zajlik!Jó...nem mackónaciban,de egy normális nadrág elég.
Rosszul tudtam?Neked étteremben kérik meg a kezed?
alkalmi ruha (esetleg koktélruha)
ha szereted a kosztümöket, akkor az (én nem szeretem, olyan hivatalos...)
Esetleg egy szép blúz (különleges anyag vagy szabás, amitől alkalmi lesz) egy hosszú fekete szoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!