Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném megkérni barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megkérni barátnőm kezét valami szivatásos vagy vicces környezetbe?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ARMq_uuDpnQ

Hasonló tippeket tudnátok mondani hogy kérjem meg a kezét? nem egyszerűt szeretnék hanem olyat amire mindig emlékezni fog.

válaszokat előre is köszönöm

2015. szept. 13. 18:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez speciel k.vára nem vicces dolog. Én nem igent mondanék, hanem elküldenélek an.yádba, és lelépnék.
2015. szept. 13. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Akkor elmondom, hogy ezeket a vicces vagy közönség előtt zajló, esetleg étteremben letérdelős, desszertbe beletévős lánykéréseket a nagy többség nem szereti.
2015. szept. 13. 20:41
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

desszertbe tényleg ne tedd bele :D barátnőm járt úgy, hogy lenyelte, napokig kotorásztak utána a kakiban és nem lett meg mégsem

ha szivatósat akarsz, akkor olyat csinálj, mint az egyik haverom, hogy születésnapjára a csajnak adott egy kis dobozkát gyertyafényes vacsoránál. A csaj kinyitotta és nem gyűrű volt benne, hanem egy medál. kicsit megnyúlt a képe. akkor a srác elővett a zsebéből egy másik dobozkát, kinyitotta és abban gyűrű volt és akkor kérte meg a kezét.

2015. szept. 13. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Akkor csak szerintem volt vicces? :D Hú, elb.szott humorom van.
2015. szept. 13. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Énekeld el neki a "Marry you"-t:) Szerintem az cuki lenne:) Szólhatna hátulról, te meg tátogva táncolhatnál rá, ha nem tudsz énekelni:)
2015. szept. 13. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

hát én nem tudom kik írnak ide, de szerintem ez vicces :D persze, én is megijednék, mondanám is utána, hogy ejnye-bejnye, de csak egy vicc... :D

sokkal rosszabb egy éttermes/elutazós/semmilyen/hagyományos eljegyzés.

de ezt a barátnődtől kéne megtudakolnod valahogy, ha ő nem örülne neki akkor még felesleges gondolkozni ilyenen. viszont ha ismered és örülne ennek akkor biztos eszedbe fog jutni valami jó :)

2015. szept. 14. 00:14
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
de közönség nem kell. engem az idegesítene, nem a szivatas része. de remélem ismer annyira a barátom, hogy nem úgy fog megkerni, hogy itt az összes baratunk es rokonunk.
2015. szept. 14. 06:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ez már azért egy kicsit morbid.

De amúgy én is inkább valami extra, vagy vicces lánykérést választanék, mint romantikusat és meghittet. De akárhogy is fog megkérni a kedves, úgyis úgy lesz a legcsodásabb, azt hiszem.

2015. szept. 14. 10:56
 19/19 A kérdező kommentje:
megoszlik a vélemény. amugy igen szivatós a barátom szivatjuk egymást mindig nagyon egy húron pendülünk nagyon jól elvagyunk. épp ezért szeretném valami extrém környezetben megkérni. még valaki valami tipp?? Köszönöm az eddigi válasz adóknak
2015. szept. 14. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!