Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni barátnőm kezét valami szivatásos vagy vicces környezetbe?
https://www.youtube.com/watch?v=ARMq_uuDpnQ
Hasonló tippeket tudnátok mondani hogy kérjem meg a kezét? nem egyszerűt szeretnék hanem olyat amire mindig emlékezni fog.
válaszokat előre is köszönöm
desszertbe tényleg ne tedd bele :D barátnőm járt úgy, hogy lenyelte, napokig kotorásztak utána a kakiban és nem lett meg mégsem
ha szivatósat akarsz, akkor olyat csinálj, mint az egyik haverom, hogy születésnapjára a csajnak adott egy kis dobozkát gyertyafényes vacsoránál. A csaj kinyitotta és nem gyűrű volt benne, hanem egy medál. kicsit megnyúlt a képe. akkor a srác elővett a zsebéből egy másik dobozkát, kinyitotta és abban gyűrű volt és akkor kérte meg a kezét.
hát én nem tudom kik írnak ide, de szerintem ez vicces :D persze, én is megijednék, mondanám is utána, hogy ejnye-bejnye, de csak egy vicc... :D
sokkal rosszabb egy éttermes/elutazós/semmilyen/hagyományos eljegyzés.
de ezt a barátnődtől kéne megtudakolnod valahogy, ha ő nem örülne neki akkor még felesleges gondolkozni ilyenen. viszont ha ismered és örülne ennek akkor biztos eszedbe fog jutni valami jó :)
Lehet ez már azért egy kicsit morbid.
De amúgy én is inkább valami extra, vagy vicces lánykérést választanék, mint romantikusat és meghittet. De akárhogy is fog megkérni a kedves, úgyis úgy lesz a legcsodásabb, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!