Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy divat lett a nyilvános
lánykérés? Nem zsarolás ez kicsit?
Meglepne ha párom ennyire nem ismerne, hogy nyilvánosan kérjen meg. De én se érzem zsarolásnak. Nem kötelező igent mondani. Akit odegenek véleménye ennyire befolyásol, hogy egy ilyen kérdésbe képes másképp dönteni ott rég nagy baj van.
2015. aug. 30. 11:15
Kicsit zsarolás is, de inkább neveletlenség és színjáték. Nekem nem szimpatikus, akik ennyire kiteregetik az életüket és a másik arcába nyomják. Ez egy bensőséges pillanat, nem közönség előtt van a helye. Mikor diplomaosztón vagy katonai eskün kérik meg nyilvánosan valaki kezét, azt pedig kifejezetten taplóságnak tartom, mert ott önkényesen külön műsort csinálnak egy olyan eseményen, ami nem erről szól és mások szeretnék méltósággal ezt megünnepelni.
2015. aug. 30. 11:43
Nem tartom zsarolásnak, viszont szerintem az ilyen emberek tipikusan azok, akik csak annak képesek örülni, ha más arcába dörgölhetik a saját "boldogságuk".
Azt sem értem, minek kell egyeseknek az életük összes pillanatát megosztani a facebookon. Elmennek egy koncertre, és persze muszáj 6 darab selfiet csinálni és bejelentkezni a helyről, mert anélkül nem képesek jól érezni magukat. Mintha nem is az tenné őket boldoggá, amit csinálnak, hanem az, hogy ezt mások is látják és irigykednek.
Nekem pont ilyen a nyilvános lánykérés is. Minél többen látják, annál inkább úgy érzik, hogy most valami baromira királyságos dolgot tettek.
Én nem szeretném, ha a párom ötezer vadidegen előtt kérne meg.
2015. aug. 30. 16:23
Pont a minap láttam egy ilyen videóösszeállítást legcikibb lánykérések címszóval. Az esetek 99%-ban elfutott a csaj a helyszínről, amik bevásárlóközpontba szervezett valamik, stadionban valami meccs alatt volt (Amerika persze). Egy esetben nem szaladt el, mert konkrétan lemosta őket a szikláról egy hullám. Ott nem derült ki mi lett a válasz... :D
2015. aug. 30. 16:32
Én nem tartom zsarolásnak, max ha nem biztos magában a srác, akkor gyávaságnak, de pl egy Eiffel torony tetején történő lánykérés, vagy egy óriáskeréken, vagy egyéb menő helyen, az jó. De egy plázában... na az gáz :D
2015. szept. 7. 20:10
Szerintem csak pózolás, felszínesség.
Pont jól kifejezi, hogy milyenné vált a világ maga is.
2015. szept. 18. 02:07
Kapcsolódó kérdések: