Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai eljegyeznem? Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és úgy döntöttem megkérem a kezét.
Én még várnék, de ahogy neked jobb, ahogy a szíved diktálja. :)
Engem három év után jegyeztek el, lassan már harmadik éve, esküvőt már tervezzük, de egyelőre csak belátható időn belülre, konkrétan még nem, bár ha rajtam múlna, holnap már mennénk is esküdni. :)
Akkor kéred meg amikor akarod. Hallottam én itt az oldaon már olyat is, hogy egy hét után házasodtak és 20 éve boldogok. Van aki meg 5 évig tervezget, aztán 1 év múlva válik.
Ha meg örülne neki, akkor futás és kérd meg. Te is örülsz ő is örül, aki meg izél, hogy korai, az féltékeny :)
Ismerek olyan párt, akik 1 év együttjárás után összeházasodtak, ennek már több mint 20 éve, és most is együtt vannak.
És olyat is, akik 4 év együttjárás után tartottak eljegyzést, fél évre rá esküvőt, aztán kb egy év múlva már elváltak.
Ha mindketten szeretnétek az eljegyzést, akkor ne habozz.
Sok boldogságot!
Az a lány "érettségétől" függ.
Én pl nagyon szeretem a barátom és vele is gondolkodoma jövőben, de biztos, hogy nagyon megrémülnék, ha megkérné a kezem...mennyi idősek vagytok?
f
Jaj nehogy már más döntsön helyetted:D
Ezt ti tudhatjátok, ha elég komolyan godoljátok akkor kérd meg a kezét.Az még nem esküvő, de a lánynak is valószínűleg sokat jelentene, érezné mennyire fontos neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!