Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövő hónapban lesz a párom szülinapja (férfi) és arra gondoltam megkérném a kezét, gáz lenne?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 21:31
12/22 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Beszéltetek már erről?
Ha igen, én nem tartom olyan nagy gáznak, de kedvesen, játékosan add elő. Szentimentális jelenetet mellőzve :)
13/22 anonim válasza:
Egyetlen egy eset azért van, aamikor ez jó lehet, ha a pasi már többször megpróbálta megkérni a kezedet, de te nemet mondtál az esküvőre, és most meggondolnád magad. Különben ne kérd meg a kezét, csak beszélgessetek róla.
14/22 anonim válasza:
Eléggé gáz lenne. Elméleti szinten felvetni, alákérdezni persze más. Próbáld meg azt.
15/22 anonim válasza:
Ha Te is ferfi vagy, akkor nyilvan nem gaz. Bocs, minden eshetoseget szamba veszek, m nem irtad, h no vagy...es hat a mai vilagban. Amugy, ha no vagy, akkor valoban gaz igy direktben. Inkabb celozz ra, h Te mar szeretned, de ne a szulinapjan. :)
16/22 anonim válasza:
Gáz igen. Ha házasságot szeretnél, akkor beszéld meg vele, hogy ő mikorra tervezi. Ha azt érzed, hogy neki nem nagyon jutott eszébe lépni, akkor közösen is meg lehet beszélni, és el lehet menni karikagyűrűt választani.
És hogyan kérnéd meg? Le is térdenél, és köves gyűrűt adnál neki, vagy mi?
17/22 anonim válasza:
szerintem meg inkább az a gáz, hogy a nő házasságra irányuló vágyai még mindig nem érnek többet mint a férfié, és rá kéne várni évekig amíg úgy nem kegyeskedik dönteni hogy na most akkor hajrá.
18/22 anonim válasza:
Igen.
Ha igent is mond, akkor utána mindenki kérdezni fogja, hogy még is hogyan történt a LÁNYkérés, neki meg vörösödhet a feje, hogy hááááát az úúúúgy volt...
Van aki ezen jót fog mosolyogni, de biztosan egy tutyi-mutyi alaknak fogják tekinteni a párodat.
20/22 anonim válasza:
Szerintem csak ültesd le holnap este és mondd el neki, hogy te családra, házasságra vágysz, méghozzá hamarosan. Ő mit gondol erről. De könyörögve kérlek, meg ne kérd! Főleg a szülinapján ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!