Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a gyűrűről?
A 25ös sorszámú gyűrűről lenne szó, mintaszáma: WEFAu-227. Egy barátnőm párja kért meg, hogy segítsek választani.
Lányok, ha esetleg tudjátok mire gondolok: A lányzó nekem mindig Carrie gyűrűjét emlegeti tökéletesként, amit Aidantől kapott a sorozatban. :)
"A lányzó nekem mindig Carrie gyűrűjét emlegeti tökéletesként, amit Aidantől kapott a sorozatban."
-Pfff lövésem nincs miről van szó.
No mindegy, nekem nem tetszik a 25-ös, de ízlések és pofonok, azért nem javaslom mert a kialakítása miatt bele fog akadni mindenbe.
Nem nézem azt a sorozatot.
Viszont nekem tetszik a gyűrű. Rákerestem a Carrie-s gyűrűre, a 167-es teljesen más, a 25-ös is, de az sokkal jobban hasonlít hozzá stílusban. Szerintem jó választás lehet, ha a leendő menyasszony az ilyen nagy köves gyűrűket szereti.
A véleményem:
Személy szerint nem tetszik, de ez nem baj, mert mindenkinek más az ízlése. DE ha neki Carrie gyűrűje tetszik, akkor én a helyedben biztosan nem emellett voksolnék...
Nekem is hasonló gyűrűm van, ahhoz amit Carrie kapott Aidentől, csak az enyém Princess csiszolású, és Carrie gyűrűjének még nagyobb köve van. Szóval én biztos nagy köveset választanék neki.
Az enyém ilyen:
Itt van Carrie gyűrűje:
(gondolom a 2.-nak kapott gyűrűre gondol :)
az viszont úgy gondolom Asscher csiszolású. Sajnos nagyon nem olyan, mint amilyet linkeltél. És ha már ennyire "egyszerű dolgotok van, hogy van támpont" én mindenképp négyzetes alakú nagyobb köves gyűrűt választanék, valószínű az tetszik neki.
Az asscher csiszolású gyűrűk nagyon drágák, viszont princessből kapható rengetegféle cirkónia is, én szerintem olyat választanék.
pl. ezt:
Ez persze nem olcsó, mert gyémánt, nem ismerem a leendő vőlegény anyagi lehetőségeit, gondolom simán lehet cirkóniával kérni az ár töredékéért.
Szerintem a sorozatbeli gyűrű is borzalmas volt, meg ez a 25. számú is. Nagyon nem az én világom.
A 26-os sorszámú viszont szerintem nagyon szép. Hasonló mint az enyém, mert 3 köves. Csak az enyém szimpla, nincs a 2 szélső kő mellett olyan mintaszerű izé... és kicsit más a foglalat is. Én az egyköves gyűrűket nem szeretem, szerintem nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!