Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt kapok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos rájöttem, hogy eljegyzési gyűrűt kapok karácsonyra. Gondolkodtam elmondjam e hogy rájöttem, de a párom biztos letörne mint a bili füle:)szóval hallgatok, de karácsonykor az egész családja előtt fogja odaadni és mindenki a reakciómat fogja lesni. A baj az hogy nem vagyok nagy színész. Hogyan reagáljak, mit csináljak? Sírni nem tudnék mert már lelőttem a poént :)2014. dec. 15. 12:40
1/14 anonim válasza:
Már miért kéne sírni? Mosolyogni, örülni biztos fogsz így is, az bőven elég. Nem kell ám úgy kinéznie egy eljegyzésnek, mint egy filmben, ha nem térdel le eléd és te nem zokogsz, akkor is boldogok lehettek. ;)
2/14 anonim válasza:
A boldogságot nem fogod megjátszani. Izgulni fogsz, mint kislány a vizsga előtt, aztán pedig együtt ünnepeltek majd. Tök jó lesz, minden más csak részletkérdés! :D
3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos tavaly is ez volt, hogy rájöttem mit kapok, és amikor megkaptam, persze örültem, de párom annyira ismer tudja mikor örülök őszintén igazán valaminek, persze az is őszinte öröm volt csak már nem olyan hévvel, és mondta is hogy nem igazán örülök . Pedig örültem neki csak az első reakció már megvolt :( és az már nem olyan. Na mindegy , ha furi szemmel néznek, akkor majd max. elmondom utána hogy rájöttem :)
2014. dec. 15. 12:57
4/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek én mit vegyek neki? Ha kap egy parfümöt az gáz?
2014. dec. 15. 13:12
5/14 anonim válasza:
Ha megengedheted magadnak,akkor wellness hétvégét és akkor később kettesben is tudtok ünnepelni.
6/14 A kérdező kommentje:
A wellnes hétvége jó ötlet, és ránk is férne az igaz, de sajnos nem vagyok eleresztve lóvéval:) Megbeszéltük, hogy nem veszünk nagy ajándékot most karira, erre ő vesz egy gyűrűt :) persze ez nem azt jelenti, hogy drága volt, meg engem nem is az érdekel, csak így már nem tudom hogy mi lenne jó ajándék.
2014. dec. 15. 13:32
7/14 anonim válasza:
amúgy hogy jöttél rá? tényleg csak kíváncsiság, mert én is sejtem, hogy mostanság fogok kapni, és van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy nem lehet meglepni, mert mindent kitalálok, ráadásul a páromat sem a drámacsoportból szalajtották. :D
8/14 anonim válasza:
Szerintem te kutakodtál, már nem azért... :DD Most edd meg, amit főztél.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát anyósom elszólta magát mikor nála voltunk és az ajándékokról volt szó. Csak annyit mondott páromnak, hogy menjünk el megvenni együtt, mert hogy ugy sem tudja a méretemet, erre ő jól leteremtette. Aztán otthagytak és elmentek megvenni az ajándékomat, mikor visszaértek mondták maradjak a szobába, de hallottam hogy v.mit fényképeznek és nem értettem. Aztán hazaértünk először azt hittem vmi ruhát vett, de utána láttam mikor sunnyogva visszateszi a fiókomba az egyik gyűrűmet:)és egyből leesett :) Aztán két napra rá megkért hogy valamit töröljek a telefonjáról sztem elfelejtette, a kis buta csinált róla fényképet és azt is megláttam. Igen ez már az én hibám, hogy bekukkantottam a képek közé:) de nem bírtam ki:D gondolom azért csinált képet, mert otthagyta anyósomnál a gyűrűt. Hát elég bénán sikerült neki kivitelezni ezt az egészet, és azt hiszi, hogy sejtelmem sincs semmiről.
2014. dec. 15. 14:00
10/14 anonim válasza:
de cuki :D:D tipikus pasi, de a szándék a lényeg :) sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!