Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem értik meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg, hogy nem azért hagytam el a barátnőmet, mert a másik lány szebb mint ő?

Figyelt kérdés

Volt egy 2 éves kapcsolatom. Minden rendben volt, azt hittem, szerelmes vagyok. Aztán megismertem egy másik lányt, akibe mondhatni első látásra beleszerettem. Ezért kiléptem a kapcsolatból, mert nem akartam hitegetni a lányt, nem lett volna korrekt. A jelenlegi barátnőmmel több, mint 1 éve vagyok együtt, vele tapasztaltam meg igazán, mi a szerelem. Viszont a baráti társaság elítél, azt gondolják, csak a külső érdekel. Ez nem igaz! Nem a külső volt a döntő. Egyszerűen éreztem, h ő lesz az igazi. Mentségemre szóljon, nem történt megcsalás, azonnal kiléptem a kapcsolatból, amikor éreztem, h 'baj van'.

Viszont egyre jobban idegesít, h nem hagyják békén a barátnőmet, pletykálnak róla, stb. Mert tudom, h neki ez fáj. Szívem szerint betörném valaki képét, pedig nyugodt ember vagyok, de ha róla van szó...

23F

2014. okt. 25. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

#10-nél a pont!

Nekem is feltűnt ez a paradoxon. Eléggé kilóg a lóláb. :)

2014. okt. 25. 22:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Persze, de nem a külső volt a döntő. Máskülönben nem lennék vele, ha nem passzolnánk össze.
2014. okt. 25. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
És ha a külseje jobb akkor mi van? Ha vele jobban szeret lenni, akkor miért maradjon a másikkal? Fordított esetben a lány is simán meglépné ugyanezt a lépést.
2014. okt. 26. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
minek foglalkozol mások véleményével? Engem is elhagyott a pasim 17 éves koromban egy nőért, haragudtam is rájuk, de az idő őket igazolta, mert azóta is együtt vannak házasok, gyerekek stb. Semmi értelme nem lett volna pletykákat gyártanom vagy fúrni őket, mert ha egymást szeretik hát legyenek együtt. Te is tojj rá h ki mit beszél ha a pároddal boldog vagy
2014. okt. 26. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Istenem, hagyjátok már szerencsétlent.

36%os, te meg egy megkeseredett, átbszott, idióta vagy, akinek más öröm sem jut az életben, minthogy a nőket ócsárolja.

NEkem is van olyan ismerősöm, akit folyton piszkálnak a barátnője miatt. Őszintén sajnálom a srácot, mert a haverok ezzel nem a csajt bántják, hanem a srácot.. És hogy miért? A csaj egy kicsit egyszerű, ez tény, de ennyi. Semmi több. Csak nem kedvelik. Szerintem semmi gond nincs velük, a barátom pedig nagyon szereti azt a lányt.

Hogy mit tehetnél? Mondd meg nekik, hogy ha ezt folytatják, akkor el fognak téged veszíteni. Nekik hol fáj, hogy szakítottál a másikkal? Titkon minden este dugta valamelyik a hátad mögött vagy mi? Most meg már nem tudják?! Vágd keményen a képükbe a dolgot. Nem a te boldogságod a fontos? Téged is bántanak ezzel.

Egyébként a "barátaid" nagy sggfejek, már ne is haragudj. Az is más, ha jogosan piszkálják a másikat a barátnő viselkedése miatt, próbálják észhez téríteni, de ha jól értelmezem, akkor itt a barátnődnek nagyjából semmi köze az egészhez és a haverok a te viselkedésed miatt csinálják ezt.

Tedd helyzre őket..finomkodás nélkül.

2014. okt. 26. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy is, miért választottad a barátnődet. Ha a barátaid nem is értik meg, vagy nem értenek egyet a döntéseddel, ha igazi barátok, akkor el kell fogadniuk a döntésedet. Nem egyetérteni kell vele, de el kell fogadniuk. A választottadat is. Aki ezt nem teszi meg, nem igazi barát.

Az igazi barát elmondja neked, ha úgy gondolja, rosszul döntöttél, azt is, szerinte miért. De nem kezdi gyerekes módon piszkálni a barátnődet és pletykálni róla, hanem tiszteletben tartja a döntésedet.

2014. okt. 26. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!