Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg, hogy nem azért hagytam el a barátnőmet, mert a másik lány szebb mint ő?
Volt egy 2 éves kapcsolatom. Minden rendben volt, azt hittem, szerelmes vagyok. Aztán megismertem egy másik lányt, akibe mondhatni első látásra beleszerettem. Ezért kiléptem a kapcsolatból, mert nem akartam hitegetni a lányt, nem lett volna korrekt. A jelenlegi barátnőmmel több, mint 1 éve vagyok együtt, vele tapasztaltam meg igazán, mi a szerelem. Viszont a baráti társaság elítél, azt gondolják, csak a külső érdekel. Ez nem igaz! Nem a külső volt a döntő. Egyszerűen éreztem, h ő lesz az igazi. Mentségemre szóljon, nem történt megcsalás, azonnal kiléptem a kapcsolatból, amikor éreztem, h 'baj van'.
Viszont egyre jobban idegesít, h nem hagyják békén a barátnőmet, pletykálnak róla, stb. Mert tudom, h neki ez fáj. Szívem szerint betörném valaki képét, pedig nyugodt ember vagyok, de ha róla van szó...
23F
#10-nél a pont!
Nekem is feltűnt ez a paradoxon. Eléggé kilóg a lóláb. :)
Istenem, hagyjátok már szerencsétlent.
36%os, te meg egy megkeseredett, átbszott, idióta vagy, akinek más öröm sem jut az életben, minthogy a nőket ócsárolja.
NEkem is van olyan ismerősöm, akit folyton piszkálnak a barátnője miatt. Őszintén sajnálom a srácot, mert a haverok ezzel nem a csajt bántják, hanem a srácot.. És hogy miért? A csaj egy kicsit egyszerű, ez tény, de ennyi. Semmi több. Csak nem kedvelik. Szerintem semmi gond nincs velük, a barátom pedig nagyon szereti azt a lányt.
Hogy mit tehetnél? Mondd meg nekik, hogy ha ezt folytatják, akkor el fognak téged veszíteni. Nekik hol fáj, hogy szakítottál a másikkal? Titkon minden este dugta valamelyik a hátad mögött vagy mi? Most meg már nem tudják?! Vágd keményen a képükbe a dolgot. Nem a te boldogságod a fontos? Téged is bántanak ezzel.
Egyébként a "barátaid" nagy sggfejek, már ne is haragudj. Az is más, ha jogosan piszkálják a másikat a barátnő viselkedése miatt, próbálják észhez téríteni, de ha jól értelmezem, akkor itt a barátnődnek nagyjából semmi köze az egészhez és a haverok a te viselkedésed miatt csinálják ezt.
Tedd helyzre őket..finomkodás nélkül.
Igazából mindegy is, miért választottad a barátnődet. Ha a barátaid nem is értik meg, vagy nem értenek egyet a döntéseddel, ha igazi barátok, akkor el kell fogadniuk a döntésedet. Nem egyetérteni kell vele, de el kell fogadniuk. A választottadat is. Aki ezt nem teszi meg, nem igazi barát.
Az igazi barát elmondja neked, ha úgy gondolja, rosszul döntöttél, azt is, szerinte miért. De nem kezdi gyerekes módon piszkálni a barátnődet és pletykálni róla, hanem tiszteletben tartja a döntésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!