Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan megkéri a kezem? Tiéteket hogy kérték meg? Beszéltetek róla? 23/L
Hát a kora semmiképpen nem lesz akadály, ne áltasd magad. Kívánom, hogy mákotok legyen és működjön, de megnézheted hány olyan kérdés van itt, amiben olyanok szerepelnek, hogy 1-2 éves a gyerek, válnak, vitatkoznak a gyerekelhelyezésen, a házon és mellesleg kiderül, hogy alig ismerték egymást, miután becsúszott a gyerek, akkor össze kellett házasodni, összeköltözni, csak becsúszott gyerek volt. Apuka meg könnyen kilép, keres új partnert, anyuka meg ottragad a gyerekkel...persze apuka fizeti a gyerektartást, de rajta csak ennyi teher van.
Nagyon nagy mák kell, hogy úgy legyen, mint a mesékben.
Otthon voltam a közös lakásban, vártam haza a Szerelmemet. Hazaért, nagyon furcsa volt és nagyon ideges. Ültem a konyhában, letérdelt elém. Akkor nem lepődtem meg, mert szokott ilyet csinálni. :)
Azt mondta: valami őrületes dolgot csináltam.
Én: mit tettél:
Ő: Menthetetlenül beléd szerettem. (közben elővette a dobozkát, levette a tetejét.)
Ő: tudod mi ez?
Én: egy gyűrű.... (de akkor már a torkomban dobogott a szívem...)
Ő: és tudod mit jelent?
Én: azt neked kell kimondanod
Ő: leszel a társam, a feleségem egy életen át?
Hát a válasz egy hatalmas IGEN volt, és összeborulva zokogtunk a boldogságtól és csókolgattuk egymást. Beleborzongok ahányszor csak eszembe jut.
Jövőre férjhez megyek a világ legcsodálatosabb emberéhez!!!!!! :)
Örülök, hogy nem közönség előtt kérte meg a kezem. Így volt tökéletes, otthon, a kis fészkünkben, a konyhában, kipirulva. Mindennél jobban szeretem.
Fél év után kérte meg a kezem, de előtte már beszéltünk róla, hogy összeházasodunk.
Én 20, a Vőlegény 27.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!