Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a barátnőm kezét? Többi lent.
Nálunk az volt, hogy a férjem kitalálta hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt. El is mentünk, kiválasztottam egyet, és ő is magának, és egymásét fizettük ki, aztán elkértem az enyémet, de nem akarta odaadni. Később, de még aznap elém térdelt, és megkérte vele a kezem:)
Az enyém nem volt drága, 5000ft körül volt árban. Ezüst, 3 kővel. Külsőre így néz ki, bár nyilván nem gyémánt van benne:):
Szerintem egyébként, egy ilyennel nem lehet melléfogni. Én az 1 köveseket nem szeretem, de kérdezz meg valakit. Barátnőt pl...hogy milyet szeret.
Én elkísértem a sógoromat mikor gyűrűt választott. Fehérarany, végig köves, 27ezer. Volt valamit akció egyébként akkor, olyan 35-40ről volt leértékelve.
Én arany gyűrűt vennék neki a helyedben, az tartósabb, meg mégis csak eljegyzési gyűrű. Ha jobban szereti az ezüstöt a színe miatt, akkor vegyél fehéraranyat. 30-40ezerért találni fogsz nagyon szépet.
Abból, hogy nem hord ékszereket, én arra következtetek, hogy valami szolid tetszene neki. Aki szereti a feltűnő dolgokat, az szívesen viseli is ugye.
De gondold esetleg át, hogy milyen az öltözködése - pl. ha laza, sportos, akkor lehet, hogy egy modern formának örülne legjobban, ha elegáns, akkor talán egy klassszikusnak. Vagy pl. milyen egyéb ékszereket hord stílusügyileg, milyen nyakláncot, fülbevalót. Milyen az egész személye, megjelenése :)
A lánykérés helyszínéhez ugyanez. A vad, extrém dolgokat kedveli, a vidám, vicces helyzeteket vagy éppen a hétköznapi vagy romantikus dolgokat? Biztos ismered annyira, hogy tudjad, mit szeret. PL. ha meglepnéd egy kirándulással, minek örülne a legjobban? Gondolkodj el ilyeneken, és rá fogsz jönni, hogy a nappaliban szex után vagy egy romantikus úton naplementében kérd-e meg :)
Nem tudsz mellé lőni. Nem az a lényeg, hogy hogy néz ki, hanem a szándék.
Ha nálunk én választottam volna gyűrűt, akkor tuti nem olyan lenne, mint amit párom végül vett, de szeretem és boldogan hordom (én kis köves, kicsit vastagabb gyűrűt vettem volna, ő meg meg volt vadulva a "hatalmas" kövekért :P )
Hasonlót kaptam: [link]
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!