Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hány év járás után "ideális"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év járás után "ideális" eljegyezni a lányt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sokaknak nem tetszik sem a korai, sem pedig a késői házasság, valamint sok mindentől is függ...de úgy mégis.

jelenleg mindketten 20 évesek vagyunk, és én olyan 2-3 év múlva gondoltam volna. Ti szerintetek?

Esetleg személyes tapasztalatok?

2014. júl. 2. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk az eljegyzés 6 év járás után volt, ebben volt már két év együttlakás is.

Az eljegyzés a házassági szándék bejelentése. Ha valaki nem szándékozik házasodni, akkor az eljegyzés hiábavaló.

Én 25 leszek mire házasodunk, akkor már 7 éve leszünk együtt.

2014. júl. 3. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem teljesen egyéni ki mikor teszi meg.

Sőt leginkább a kapcsolat mélysége a mérvadó,nem a kor.

Én most leszek 22 párom 23,1 éve vagyunk együtt,de már a kezdetektől éreztük hogy megtaláltuk egymásban az igazit,így ő nem is akar värni,még idén nyáron megkéri a kezem. :)

Mindenki maga dönti el és ez így van jól.Nem kell a negatív emberekre hallgatni akik isten tudja hány év együtt járást tanácsolnak. :)

21/L

2014. júl. 3. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

2 év szerintem még elég korai, inkább 3-4 évet mondanék. Ebből nem árt, ha 2-3 együttélés.

20 évesen még bőven ráértek, ne siessétek el :) Még nem alakult ki a személyiségetek sem teljesen, felesleges rohanni. Előbb ismerjétek meg magatokat, egymást, bizonyosodjatok meg róla, hogy tényleg működik. Ez nem egy egyik pillanatról a másikra.

2014. júl. 3. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Régen úgy terveztem, hogy amikor megtalálom az igazit, 1 évig járunk együtt, az évfordulónkon kér meg, utána összeköltözünk, és a második évfordulónkon házasodtunk:) amikor 25 éves leszek, és 5 év házasság után születne az első gyerek.

Saját tapasztalatom ez volt:

1 hónap együtt járás után kérte meg a férjem a kezemet. 1. évfordulónk előtt kicsivel költöztünk össze,

6 hónapra rá házasodtunk. Én 25, ő 22 éves volt akkor.

Most 28 vagyok, mire 30 leszek, már szeretnénk egy babát. De ha nem lesz gyerekünk, az sem tragédia.

Azért nem vártuk ki a második évfordulónkat az esküvővel, mert nyár elején van az évforduló, és utálom a meleget...így télen félidőben házasodtunk.

2014. júl. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!