Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Nektek hol kérték meg a kezeteket? Ha még ez nem volt, hol szeretnétek, hogy megkérjék?
Egy túra, kirándulás közben, vagy akár reggel, kócosan, ébredés után, egy koncert után...
A lényeg, hogy ne legyen felhajtás - de ezt tudja, ismer, hogy ne mondjuk egy tér kellős közepén tegye. :)
Irtó jól hangzik kérdező, mait kitaláltál. Én speciel örülnék, ha munkából haza érnék és úgy kérné meg a kezemet. Én sem vagyok nagy ékszeres, csak a tőle kapott gyűrűt szeretném hordani és leginkább csak a karikát, mert szerintem az az "igazi" jegygyűrű.
Most, hogy mondtad az ötletedet elképzeltem milyen lenne, ha munka után tenné. Eléggé stresszes munkám van, mint minden vendéglátós-idegenforgalmis munka, de tuti, hogy azonnal elfelejtenék mindent és menten siró görcsöt kapnék, amilyen érzékeny vagyok az ilyesmire, a bátyámékénál Karácsonykor is elpityeredtem, holott én tudtam a legjobban a tervről, mert én segítettem gyűrűt választani.
Én most a várás szakaszában vagyok, tudom, hogy a párom meg akar kérni, csak még nem jött el a megfelelő pillanat. Azért írd majd meg, hogy mi lett:)
10/34 Időpont 06-12 18:30
Már bocsánat de Te is egy ritka nagy madár lehetsz akkor....
Nekem Törökországban kérte meg a kedvesem a kezem,egy étteremben,este.Hihetetlen volt felkért egy zongorászt is,így nagyon romantikusra sikerült.A zongora zene közben letérdelt,szerelmet vallott és elmesélte,hogy velem szeretné leélni az életét örökre.:)
Szerintem-ha még nem kérted meg- egy csinos,illedelmes étterem elég megfelelő hely.Térdelj le.Mondd meg neki,hogy ő a mindened.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!