Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet egy ilyen gyűrű?
Figyelt kérdés
64-es, platina, vastag, karika-szerű, süllyesztett zafír és gyémánt kövekkel. Tól-ig határnak is örülök, de ha írnátok kb.-ra platina, gyémánt, zafír és munkadíj árakat, azt is megköszönöm.
Pici princess kövekkel képzeltem, a gyémántot G színnel (vagy nem tudom F-el mennyivel kerül többe) és szabad szemmel nem látható zárványokkal.
2014. jún. 3. 07:57
1/18 A kérdező kommentje:
És egy ugyanilyen ródiumozott ezüsttel, swarovski kövekkel? (2-őt szeretnék).
2014. jún. 3. 08:01
2/18 Golan Trevize válasza:
100-200 ezertől határ a csillagos ég.
3/18 A kérdező kommentje:
na ne! 2 éve volt egy Vékony 18 karátos arany gyűrű 6 gyémánttal egy nagyobb zafírral 200 ezer. 100-tól tuti nincs ilyen.. Vagy mégis?? Akkor még tájékozottabb voltam, ma már annyira nem vagyok képben.
2014. jún. 3. 08:08
4/18 anonim válasza:
Miért nem nézed meg az ékszerüzletek honlapjait?
5/18 Golan Trevize válasza:
Nagyon függ a gyűrű méretétől és "fazonjától", valamint a kövek méretétől és csiszolásától.
6/18 A kérdező kommentje:
Éppenséggel megnézhetem, de ezt tuti, hogy csináltatnom kell. Akkor már inkább a platina és kőárakra keresek rá. Annyi a gond, hogy platina árat sosem találok, csak annyit, hogy drágább mint az arany, meg hogy változó..
2014. jún. 3. 08:29
7/18 A kérdező kommentje:
Karika, pici süllyesztett princess (szögletes) kövekkel, akkorákkal, amik miatt még nem kell nagyon megvastagítani. Körbe köveset gondoltam, de az sem kizárt, hogy a tenyér felőli oldalon nem lesznek kövek.
2014. jún. 3. 08:34
8/18 A kérdező kommentje:
Utána jártam. 5-600ezer körül számoltam G színű VS1 tisztaságú kövekkel.
2014. jún. 3. 09:58
9/18 anonim válasza:
hiába keresel a platinára, és külön a kőre..
nekünk gramm alapján az arany karikagyűrűnk 2 x 30E lett volna, mégis 240E volt, mert az ötvösmunka olyan...( 58 as, 60 as)
egy átlag platinagyűrű (5 g) minden kő nélkül 200E
ha grammra számolod, az csak 52E volna mai árfolyamon
10/18 anonim válasza:
9. vagyok
külön zafír van 5000- 200E ig
gyémánt 3000ft(1,5mm)- 2M ftig(6mm)
tehát olyan 300E től a csillagos ég a határ, vagy még sz se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!