Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési ötletek?
Sziasztok
Szóval...kb 5 éve vagyunk együtt,egy fél éve már megszeretném kérni a kezét.
2 évvel fiatalabb nálam,vicces,okos,kedves,játékos,és néha-néha szereti a romantikát,de nem igényli-vagyis ahogy észrevettem:D
Eljegyzési gyűrű
Hát férfiasan bevallom,hogy mint a legtöbben,nem voltam ékszerboltba,hanem a google-be beírtam,hogy eljegyzési gyűrűk online rendelés,és ezekre szűkítettem a listámat:
1.: [link]
2.: [link]
vagy még arra is gondoltam,hogy egy medállal kérem meg a kezét....az szerintetek milyen?
Hol kérjem meg a kezét?
1.:Ahol volt az első randink-ezt hét szent,hogy nem jegyeztem volna meg,ha nem abba a mekibe járnék minden héten.
2.:Valamilyen parkba
3.:Moziba
Hogy kérjem meg a kezét?
Arra gondoltam,hogy valamilyen vicces verssel,de semmi képen a hagyományos szöveggel...erre ötletek?
Köszönöm mindenkinek aki segít!!:)
23/f
Kedves Kérdező!
Van előrelépés az ügyben? Esetleg megjött már az ékszer? Mesélj nekünk!
Igen,igen:)
Pont ma akartam írni.Igent mondott.Úgy egy hete.És ott se voltam.:D
*story time
Szóval megjött a gyűrű,és mint minden úriember én is a zoknijaim rejtettem el,egy zokniba amíg kitalálom,hogy mi legyen.Az nap reggel (Ő már nem volt otthon) akarok kivenni zoknit,és ott van a doboza.Kinyitottam.Egy papír bele volt gyűrve "hozzád megyek" felirattal.Este természetesen normálisan is megkértem a kezét.Igent mondott. Na mondom ezt szépen megcsináltam ...:D
#27:köszönjük:)
#28:otthon...mivel már úgyis tudta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!