Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül a gyűrűk közül melyik a legszebb, melyiknek örülnétek?
A harmadik.Nekem is hasonlo stilusu van, csak a pici kovekbol 3 sor van,a nagy ko foglalata pedig inkabb az elsore hasonlit.Gyonyoruen mutat felveve.
Az elso is szep, de nagyon vekonynak tunik a ko ket oldalan,igy szerintem felveve "elvesz".
Így ebben a formában egyik sem....
Ha a másodikban nem lenne a nagy kő, hanem végig kicsik lennének középen a nagy kő nélkül akkor az tetszene.
Így egyik sem.
2.
Igaz kicsit sok a kő, de tetszik az íves rész a nagy kő körül, nekem kis kövek nlkül az tetszene
Az elsőt én fel sem venném, nem hordanám, annyira kiáll a kő..ijesztő nekem (ha látom másokon is)
Ez volt a kérdés, hogy a barátnődnek mi tetszik? Az jó kérdés..
A 3. Csak nem szimpi annyira
Hozzáteszem,hogy ha a páromtól kapnám mindnekörülnék (bár tidom, hogy a férjem sosem választtt volna olyat ami ennyi kiáll, mert ismer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!