Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A jobb, vagy a bal kezeden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jobb, vagy a bal kezeden hordod a jegygyűrűdet?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 18:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A jegygyűrűt és a karikagyűrűt is a jobb kezemen hordtam, hordom. Egyszerűen nekem így kényelmes. Nem igazán érdekelnek a szokások. :) A párom pl. cserélgeti, egy hétig ezen a kezén, máskor a másik kezén hordja.
2013. dec. 8. 20:49
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Házasság előtt balkézen hordtam, most a jobbon.(a gyűrűsujjamon...)
2013. dec. 8. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Bal kézen hordom a jegygyűrűmet (a köveset, amivel megkérte a kezem) és esküvő után került fel a jobb kezemre a karika. Férjem is jobb kézen viseli a karikát.
2013. dec. 8. 21:47
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk

Jegygyűrű= karikagyűrű

Eljegyzési gyűrű= a köves, amivel megkérik a lány kezét, ha nem a karikával teszk, mint nálunk...

2013. dec. 8. 21:49
 15/25 anonim ***** válasza:
12 es=14-es...:)
2013. dec. 8. 21:49
 16/25 anonim ***** válasza:

Sehol.Nem szeretem az ékszereket.Engem csak zavarna.

Férjem sem hordja,Ő sem az a gyűrűmániás típus :)

Attól szerencsére még jól működik a házasságunk.

2013. dec. 8. 21:53
 17/25 anonim ***** válasza:
bal kezemen hordom. amikor pedig jon az eskuvo akkor pedig a jobb kezemen fogom hordani az eskuvo utani gyurut.
2013. dec. 8. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:
jobb, A férjem a bal kezén, neki ott kényelmes, valószinüüleg azért is mert bal kezes, neki az a ajobb keze:)
2013. dec. 8. 23:14
 19/25 anonim ***** válasza:
a jobb kezemen. a párom is. ott kényelmes, a viselési szabályok hidegen hagynak.
2013. dec. 8. 23:30
 20/25 anonim ***** válasza:

Köves gyűrűt, amivel a férjem megkérte a kezem, a bal kezemen, a karikagyűrűt a jobb kezemen.

Mai napig így hordom, egyszerre. 2 éve vagyok házas.

27/N

2013. dec. 9. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!