Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egyik ismerősöm 1 éve együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik ismerősöm 1 éve együtt van a barátnőjével, és el szeretné venni, szerintetek hogy mondjam meg neki hogy ez nem jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nagyon jól kijönnek, tökre olyan mintha már több éve lennének együtt, de szerintem ez nem normális. Vagy mégis? Mi a véleményetek?

#jegygyűrű #1 éves kapcsolat
2013. okt. 9. 18:07
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
86%
Ha együtt is élnek kb. ennyi ideje, akkor szerintem nem annyira kevés az az egy év. De se így, se úgy nincs jogod beleszólni, az ő döntésük.
2013. okt. 9. 18:30
 12/44 anonim ***** válasza:
95%
Én a 30 nap türelmi idő után kértem még 30 napot. Azóta se láttam a lányt...
2013. okt. 9. 18:39
 13/44 anonim ***** válasza:
47%

Éppen ez lenne a normális. Egy év alatt megismerhetik annyira egymást. hogy eldönthessék, hogy együtt akarnak-e élni? Akiknek ehhez több év kell, azoknál van inkább gond.

Mi fél éve ismertük egymást, mielőtt összeköltöztünk, és újabb fél év után összeházasodtunk. Van egy kisfiunk is, és jó a házasságunk.

2013. okt. 9. 18:41
 14/44 gömbicica ***** válasza:
93%

tavasz ismerkedés nyár vége eljegyzés október esküvő.

mindez 1979 ben volt!!!!19 voltam, Ő 25. :-) 2 gyermek 3 unoka, és együtt vagyunk. minek tökölni évekig????

és szülőnél kezdtük, saját vállalkozásunk van már 30 éve.

ne törődj más házasságával. igaza van előttem szólónak, aki ajánlotta, seperj a magad háza táján.

2013. okt. 9. 18:49
 15/44 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is korai, de a magánügyük.
2013. okt. 9. 18:51
 16/44 anonim ***** válasza:
87%
Először 4 évet vártam, mikor hozzámentem az első férjemhez, 1 év házasság után váltunk, mert meggondolta magát. A második (és boldog) házasságom kevesebb, mint egy év együttlét után kezdődött és a mai napig csodálatos, pedig évek teltek már el. Nem attól függ, hogy mennyi ideje vannak együtt, hanem a két ember személyiségétől. Szerintem nincsenek erre szabályok. Ők érzik, mi van közöttük és mit akarnak az élettől. És ez normális.
2013. okt. 9. 18:54
 17/44 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes! Aki azt írta, hogy ne szólj bele, valaki lepontozta..

Na, kezdem elölről, és nyomok mindenkinek egy zőőőőd kezet!

2013. okt. 9. 19:01
 18/44 anonim ***** válasza:
94%
Nálam botrányba fulladt az egész mert türelmi idő helyett türelmi zónát mondtam.
2013. okt. 9. 19:19
 19/44 anonim ***** válasza:
97%

Baratnom egy one night stand utan raadasul hulla reszegen osszekoltozott masnap reggel a pasival.

Eredmeny ra 10 napra eskuvo most unneplik 25 eves evfordulot ket gyerek es boldogok.

Szerencse kerdese.

2013. okt. 9. 19:20
 20/44 A kérdező kommentje:
Érdekes történetek. :D Ne hurrogjatok le, nem azért írtam, mert tényleg bele szeretnék szólni, csak gondoltam ha úgy írom le hogy már egy éve együtt vannak akkor azt hiszitek én azt sok időnek könyvelem, és azért lennék lehurrogva, hogy úgy is elromlik stb. :D
2013. okt. 9. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!