Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve együtt vagyunk a párommal. Hogyan vegyem rá, hogy végre megkérje a kezem? Szoktunk róla beszélgetni, de még mindig semmi. Állandóan azt hiszem, hogy na ez az a pillanat, de mégsem!
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 15:54
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat ! :)
Úgy érzem mindnyájatoknak igaza van, kérdés, milyen szemszögből nézzük.
2013. szept. 2. 16:44
12/15 anonim válasza:
21 éve ismerem és 17 éve élünk együtt,két gyerekünk is van,de még mindig várok a lánykérésre!:)Néha megkérdezem miért nem vesz el feleségül,erre az a válasz,hogy "olyan macerás"!:)De én így szeretem és nagyon szép és szeretetteljes a kapcsolatunk papír nélkül is!:)
13/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szép! :-) Gratulálok! :-)
De nem szabad elfelejteni,h valakinek pl.nekem, tényleg nagyon fontos! :-) főleg,ha picit is tervez. :-)
2013. szept. 2. 19:33
14/15 anonim válasza:
Mert lehet, hogy el van veled, de esze ágában nincs elvenni. Ne erőltesd annál rosszabb lesz. Örülj, hogy 7 éve veled van, ne akarj túl sokat.
15/15 anonim válasza:
Szia! Látom régi topik, de nálam is aktuálissá vált a probléma... 3 év után szeretném ha vége elvenne feleségül, és komolyan terveznénk a jövőt. Már rákérdeztem konkrétan, és csak halogatja....
Szeretjük egymást, majdnem hogy együtt is élünk, minden jó, mégsem akar továbblépni....
Mit kellene tennem ahhoz, hogy vége összeházasodjunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!