Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha ilyen problémák vannak egy kapcsolatban, érdemes türelemmel várni, és reménykedni?
#márnemtudomhányadik :) Soha ne mondd, hogy soha alapon nem mondom, hogy sohasem lesz gyerekem, de ha lesz, az biztos nem azért, mert a párom nagyon szeretne, hanem amikor már én is. Hát én nem is tudom, létezik-e a világon jelenleg olyan férfi, akivel belefognék ebbe :) (lány vagyok) Érdekesség, hogy én is elvált szülők gyermeke vagyok.
Attól félek, hogy továbbvinném azokat a hülyeségeket, amit apám és anyám csinált. Nagy csalódáson is túl vagyok. Valamint sohasem tudtam a gyerekekkel mit kezdeni és sohasem vágytam rá.
Ha ezt ők így meg tudnák beszélni egymással, hogy pontosan mik az okok és hogy lehetne ezeken a csomókon oldani (pl bizalommal), akkor talán megváltozhat a srác véleménye, de én erre nem alapoznék.
Ha jönne a baba, lehet hogy utána lépne le a srác, vagy szimplán nem foglalkozna a gyerekkel, aztán jöhetnek itt a kérdések, hogy "nem foglalkozik a gyerekkel a párom, mit tegyek?" ezt sem lenne jó megvárni
Úgy látszik, kedves kérdező, hogy egyetértés van abban, hogy költözzetek össze, aztán meglátjátok! :)
Fogjatok hozzá, sok sikert neked/nektek!
Akkor miért nem hagytad el? Ezzel nem fogsz felmentést nyerni, nem reménykedj. És én nem ócsárolok,hanem leírom a tényeket. És nem fogok vissza venni.
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!