Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszenek ezek a gyűrűk?
1: www.ekitoekszerek.hu/18k_arannyal_bevont_exkluziv_nemesacel_karikagyuru_par_me_st9027_946
2:
www.ekitoekszerek.hu/eljegyzesre_eskuvore/eljegyzesi_gyuruk/925_sterling_ezust_eljegyzesi_gyuru_sziv_alaku_cirkonia_kovekkel_wr0019_968
www.ekitoekszerek.hu/18k_arannyal_bevont_exkluziv_nemesacel_karikagyuru_par_me_st9027_946
Elsőt abszolult nem tudom megnézni!
Második: szép lenne ha nem szív alakú lenne a kő,meg 26000-t sok érte! Ilyet lehet kapni olcsóbbért is!
Nekem sajnos nem tetszenek, egyik sem.
A kísérőgyűrű nekem túl vastag, ráadásul az a szív alakú kő benne nagyon túlzás nekem. Giccses.
A karikagyűrűk szépek lennének, de a kétféle szín nem tetszik benne. Vagy legyen tiszta arany vagy tiszta fehérarany. De ne a kettő együtt. De maga a stílus szép lenne, akár 2 csík is lehetne benne vésetként, csak ne színesen...:) A női verzión a kövek is tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!