Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért olvassátok (rendszeresen) ezt a topikot?
Régen a szerelem, szex kategóriát látogattam, de ott mára hihetetlenül leromlott a színvonal. Eltűntek az értelmes válaszadók, meg az értelmes kérdezők is. Gondolom, mindenki megunta a "Terhes lehetek-e?" jellegű kérdéseket.
Úgy érzem, talán segít ha mások házassági problémáiba belelátok. Mindig rájövök, hogy nálunk mennyivel jobban működik a kommunikáció mint másoknál, és jobban értékelem a páromat, mint egyébként tenném.
"és ha kialakul esetleg egy vita a válaszadók között, az nem a hormonok miatt van, mint a gyerekvállalás, és szerelem-szex témakörben."
Nekem efelől komoly kétségeim vannak néha... :D
Szeretem olvasni, kit hogyan jegyeztek el, meg szeretem nézegetni a gyűrűket, amiket néha belinkelnek a pasik, hogy tetszene-e a nőknek.
no meg régen én is a szex-szerelem rovatot olvasgattam inkább, de oda már csak akkor megyek, ha nagyon unatkozom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!