Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek az emberre rossz szemmel, ha megvolt a lánykérés, de az esküvő nem lesz meg 1 éven belül, csak 2-3, esetleg 4 év múlva?
Figyelt kérdés
Nálunk is hamarosan meg fog történni az eljegyzés, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön az esküvőt is megtartjuk, csak egyel magasabb szintre emeljük a kapcsolatunkat, és akkor tartjuk meg az esküvőt, amikor mi érezzük az idejét a ennek a következő lépésnek. Nekem bejön a hosszú (értsd 2-3 évig tartó) jegyben járás téma. De ahogy olvastam ilyen témában a válaszokat, mindenki csak fröcsög, hogy ez hülyeség, és semmi értelme.2013. jún. 20. 14:36
21/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ez is csak egy ősi GYIKes szabály. A saját életed alakítsd úgy, ahogy nektek jó. Szüleim 3 évig voltak jegyesek.
22/26 anonim válasza:
Megint én vagyok a 0%-os. (20. voltam) Kérdezném, hogy mi nem volt hasznos a válaszomon? Jah, hogy nem tapasztaltatok még ilyet, és nem értesz vele egyet? Ez NEM egy szimpátiaoldal, nem kell vele egyetérteni, de szerintem a válaszom igenis hasznos. Bár már látom, hogy itt nem eszerint mennek a zöld vagy piros kezek. Sajnálom azt, aki pirosat nyomott, de minden rosszindulat nélkül. :D
23/26 anonim válasza:
Ohh, majd ha elszáll a rózsaszin köd rájössz, hogy mennyire nem hasznos a kommented.
24/26 anonim válasza:
Igen, azt hinné az ember, hogy egy elbaltázott házasság után bölcsebb leszel, és nem itt osztogatod a rossz tanácsokat az elrontott életedről másoknak...de nem :D 2 hét után megkér egy ismeretlen és te hozzámész. Ez aztán az érett hozzáállás, hát hihetetlen :D
25/26 anonim válasza:
20 év múlva visszatérünk rá. :)A rózsaszín ködös
26/26 anonim válasza:
Szerintem meg csak pár hónap, és visszatérhetünk rá. :)
A házasságok 50%-a válással végződik. Az ilyen korai házasságok 90%-a végződik válással, úgyhogy... De tudod, reméljük a legjobbakat! De, hogy ezt te tanácsként add valakinek, hát az vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!