Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten, , olcsón" köves gyűrűt venni?
Figyelt kérdés
30-40 e a keret, de ebből minnél jobbat szeretnék.2009. okt. 6. 21:54
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
ami kijön 30-40-e ből.
2009. okt. 6. 22:15
4/11 anonim válasza:
Van valami elképzelésed? Miből, meg milyen... Csak olyan "egyszerű" szép vékonyka 1köves? Szóval olyan hagyományos?
5/11 anonim válasza:
Akkor gyémántköves eljegyzési gyűrű, vagy smaragdköves kígyógyűrű, vagy opálköves pecsétgyűrű? Mert mind köves.
6/11 anonim válasza:
Vámház körút 9..Vagy a Kígyó utcában(V.kerület)
7/11 anonim válasza:
Én az eljegyzési gyűrűket egy ötvössel készíttettem, két éve került a két aranygyűrű kb. 70e forintba (ebben az anyag is benne volt), és elég szép vastag gyűrűk lettek. A pároméba egy mini gyémánt is be lett csempészve.
Az ötvös a Vámház körút és a Királyi Pál utca sarkán van.
Mivel ő készíti a gyűrűt, akármilyet kérhetsz tőle, nemcsak ötféle modellből választhatsz, de az elkészítésére várni kell, akár egy hónapot is, ha sok a munkája.
8/11 anonim válasza:
nekünk a Kosztolányi téri ötvös vált be (XI.ker.), nagyon olcsón számol.
9/11 anonim válasza:
Kár hogy csak most szólsz, nemrég adtam el az arany eljegyzéses gyűrűm. 20e-ért odaadtam volna és még jól is jártál volna vele. Na mindegy! :) Keresgélj a neten, tuti találsz szebbet is ezeknél.
10/11 anonim válasza:
1. Az ecserin
2. A keletiben a törököktől
3. pisztollyal bármilyet ingyen
4. talán egy ékszerészt kellene megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!