Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék eljegyezni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék eljegyezni a barátnőmet már három éve vagyunk együtt. Azt gondoltam hogy 100000-ret szánnék a gyűrűre szerintetek elég?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
én voltam olyan eljegyzésen ahol nem külön gyűrűt vettek hanem egymás ujjára húzták az eljegyzési gyűrűket így külön költség is megúszva, meg amúgy is régen ez volt itt a hagyomány, ez a külön eljegyzési gyűrű csak külföldi szokás
2013. jan. 25. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és mi megtehetnénk, hogy drága gyűrűt kapjak, de valójában egy-másfél év van esetleg (általában) az eljegyzés és a házasság között és másfél évre megvenni egy drága gyűrűt ... felesleges... drága legyen majd a karika gyűrű, mivel szándékaim és gondolom a te szándékaid szerint is egész életre szólóak az legyen strapabíró és ennél fogva drágább. Ha már megteheted, akkor egy olcsóbb ízléses gyűrűt vegyél szerintem. Nyilván, ha barátnőd nem kötötte ki mit szeretne, egyik ismerősöm megmondta neki 200 000 ft alatt ne kérje meg a párja a kezét.
2013. jan. 25. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Cs. Tamás te vagy az?
2013. jan. 25. 23:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100 ezer szerintem elég lesz (jó, enyém kicsivel drágább volt + még a karikagyűrű) de attól függ. ha többet is megengedhetsz magadnak akkor drágábbat is vehetsz
2013. jan. 26. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Amikor szerelemről van szó-elég. Ha a pénzedre utazik-ez úgy általában-kevés. Nos. 100 ezer két karika gyűrűre, s még egy kisérő gyűrűre is elég. Nézd meg, hol veszel, ui. nagy a különbség az üzletekben! Igen-és alkudni is lehet, sőt kell is! Általában 15-30% l.etudsz alkudni a kiírt árból. /Személyes: hol laksz,hátha tudok többet segíteni./
2013. jan. 27. 09:28
 16/19 anonim ***** válasza:

"100.000-et szánsz rá?"

Szerintem nem így kéne hozzáállni, ez a pénzről szóljon persze.. :)

Nézd ki amilyet szeretnél, aztán ha szánsz rá annyit, amennyibe az kerül, akkor megveszed, ha nem akkor keresel olcsóbbat.

Ha meglátsz egy gyönyörűszép gyűrűt amire azt mondod hogy ez tökéletes lenne, és 5ezer forint, akkor nem veszed meg?:)

2013. jan. 30. 11:22
 17/19 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, h párom megkérte a kezem még gyűrű nélkül, és együtt mentünk el kiválasztani. Így tutira olyan lett, amilyet szerettem volna, és a mérettel se volt probléma. Az én gyűrűm egy egyszerű és szolid fehér arany gyűrű cirkóniával, és mindössze 11 ezer volt, mivel én is inkább majd a karikákra szeretnék többet szánni. Nekem ez van: [link]
2013. jan. 30. 12:25
 18/19 Dirkham válasza:
nem az fogja a házasságod hosszát és boldogságát meghatározni mennyit költesz arra a nyamvadt gyűrűre...szerintem 100e még sok is
2013. febr. 4. 06:42
 19/19 sz_sz válasza:
Szia, hivatalosan az eljegyzési gyűrű a vőlegény fizetésének kb 2xébe kell, hogy kerüljön, ez a mai világban már nem annyira elterjedt. :-) 100e Ft-bpl már kapsz gyémántgyűrűt is, de mindenképp ahhoz a fehér arany illik. Inkább legyen kicsi gyémánt, mint nagyobb cirkónium. A gyémántnak "tüze" van, ami több tíz év alatt sem kopik el, viszont a cirkónium megkophat, elveszíti a fényét, olcsó lesz a kinézete is...
2013. febr. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!