Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most mekkora gyűrű kell nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mekkora gyűrű kell nekem?

Figyelt kérdés
Van egy gyürüm aminek tudom a méretét.De mikor elmentünk gyűrűt nézni,ott is megmérték,és ott nagyobb méretet mondtak.Most akkor melyik a jó?
2013. jan. 19. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább legyen nagyobb, mint kisebb.Mert a nagyobból könnyű bevetetni, a kisebbel meg nem tudsz mit kezdeni..
2013. jan. 19. 09:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha még esetleg körbenézünk pár helyen,elvileg kiderül hogy melyik a valos méret nem?
2013. jan. 19. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én elmentem levetetni a méretemet, a kezembe nyomtak egy kulcstartón lévő 3 kg-os gyűrű csomót, és elkezdtem próbálgatni, nagyság szerint sorban voltak. nekem az 53-as volt a pont tökéletes, a bal kezemen, a gyűrűs ujjamra. Nekem a boltban azt mondták, hogy ez egységes méret, mindenhol ekkorát jelent. Ez viszonylag kemény anyagból készült. Az arany is pl. elég puha anyag, előfordulhat, hogy egy picit deformálódott, szemmel nem is veszed észre, de a mérete már mégsem az.
2013. jan. 21. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Én először felprobáltam több gyűrűt,és az 54es volt jó.Egy másik boltban meg egy ilyen kulcscsomós megoldással csinálták,és ott jött az hogy 56os kell(páromnak meg 57es,de nem hiszem hogy csak annyival vastagabb az ujja)
2013. jan. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!