Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol árulnak ilyen gyűrűt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol árulnak ilyen gyűrűt?

Figyelt kérdés

Nem magyar oldalrol van a kép,de jo lenne ha találnék ilyen karikagyűrűt itthon,mert beleszerelmesedtünk ebbe.

[link]

2013. jan. 18. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendeld meg onnan, ahol lattad. Esetleg otvossel keprol megcsinaltathatod, de az nem lesz olcso.
2013. jan. 18. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ötvös bármit megcsinál.
2013. jan. 18. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Képröl nem merem,főleg h külföldröl van(ebay mint sokminden...)

Ráadásul van egy gyürüm ami 54es (2 hete kaptam) de mikor a napokban voltunk gyűrűket nézni,ott azt mondták 56os kell az ujjamra.Most akkor hogyan merném proba nélkül megrendelni?

2013. jan. 18. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
ebayről ilyet nem is szabad rendelni, mint ahogy az itthoni vateráról sem. Sok esetben hulladék 200 forintos szarok Kínából, csak úgy adják el, hogy micsoda nemes fém, meg én annak vettem stb. holott tisztában vannak vele, hogy nem az, a pénzed után meg futhatsz aztán.
2013. jan. 18. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nem nemes fém,nem is annak árulják,de ez az egyszerü mintázat tetszik,és jo lenne ittthon élőben megnézni.Vannak szép gyűrűk amik nem aranyból vannak,nem feltétlenül szeretnék aranyat,csak tényleg szép legyen a kidolgozás az a fontosabb.
2013. jan. 18. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Bárhol, ahol karikagyűrűket árulnak. Most nagyon divatos aranyból is ez a két féle szín, meg bizsuból is. És egy ötvös gond nélkül megcsinálja neked ugyanezt a mintát, ha egy hasonlóba nem szeretsz bele.
2013. jan. 21. 23:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nézelődünk még azért,de ez olyan egyszerü,de mégse a sima karika...
2013. jan. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!