Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen eljegyzési gyűrűről?
Gyűrűket nézegettem a neten, és megláttam, hogy egy színésznőnek milyen szép gyűrűje van. Nagyon teszik, hogy ovális kő van benne, mindig is ilyenről álmodtam...
Nézd, ti ezt a hagyományt követitek, mi a másikat. Én csak a köveset hordom (bár már kész a karikánk, de azt csak az esküvő után hordjuk). Bal kéz gyűrűsujjon hordom a kövest, és mindenki egyből kérdezte, hogy ugye azért, mert menyasszony vagyok. Szóval az én környezetemben az a megszokott, hogy köves gyűrű=eljegyzési gyűrű, esküvőig nincs karika.
Kérdező, bármilyen méretű gyűrűt meg tudnak csinálni, az én gyűrűm ilyen:
Tehát nem teljesen a megszokott köves gyűrű, és csináltatta a párom :)
11-es: Nagyon szép gyűrű, nekem nagyon tetszik, és nagyon kedves a párodtól, hogy direkt csináltatott neked egyet :)
Igazából csupa új dolgot tudtam meg. Én azt gondoltam, hogy a gyűrűt, amúgy is gyűrűs ujjon hordják. De azt nem tudtam, hogy bal kézen van jegygyűrű, mint mondtam, családomban nem látok ilyet, csak a nagymamám kezén.
Amúgy akkor úgy van, hogy amikor valakinek esküvője van, akkor kapja a karikagyűrűt?
Szia! Szóval formabontóan házasságra készülsz?:) Mármint a családodban formabontóan.:) Mert akkor gratulálok először is!!:)
A gyűrű,amit linkeltél,valóban szép. Viszont (nyilván ma már bármilyen elfogadott/megengedett) nem kimondottan kísérő gyűrű,mert túl nagy a kő benne. Tehát nem a hagyományos értelemben vett kísérő. De ettől függetlenül tényleg szép,de Én erről nem mondanám meg,hogy az.:) Na érted.:)
Az oldalon, Miley Cyrus gyűrűje és Keira Knightley-é jön be egyébként (persze ezt nem kérdezte Senki,csak leírtam).:)
Sok boldogságot! Üdv.: Egy idén házasodó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!