Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen eljegyzési gyűrűről?

Figyelt kérdés

Gyűrűket nézegettem a neten, és megláttam, hogy egy színésznőnek milyen szép gyűrűje van. Nagyon teszik, hogy ovális kő van benne, mindig is ilyenről álmodtam...

[link]

2013. jan. 12. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Nézd, ti ezt a hagyományt követitek, mi a másikat. Én csak a köveset hordom (bár már kész a karikánk, de azt csak az esküvő után hordjuk). Bal kéz gyűrűsujjon hordom a kövest, és mindenki egyből kérdezte, hogy ugye azért, mert menyasszony vagyok. Szóval az én környezetemben az a megszokott, hogy köves gyűrű=eljegyzési gyűrű, esküvőig nincs karika.

Kérdező, bármilyen méretű gyűrűt meg tudnak csinálni, az én gyűrűm ilyen:

[link]

Tehát nem teljesen a megszokott köves gyűrű, és csináltatta a párom :)

2013. jan. 12. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem elég csúnya és csicsás.
2013. jan. 12. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nagyon tetszik :) én egyébként sem vagyok oda a túl egyszerű gyűrükért :)
2013. jan. 12. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk úgy volt, mint a 7. válaszolónál: köves gyűrűvel megkérték a kezem. Azt viseltem menyasszonyként. Az esküvő előtt pedig együtt választottuk ki a két karikagyűrűt, amit csak az esküvőn húztunk fel.
2013. jan. 12. 21:21
 15/19 A kérdező kommentje:

11-es: Nagyon szép gyűrű, nekem nagyon tetszik, és nagyon kedves a párodtól, hogy direkt csináltatott neked egyet :)

Igazából csupa új dolgot tudtam meg. Én azt gondoltam, hogy a gyűrűt, amúgy is gyűrűs ujjon hordják. De azt nem tudtam, hogy bal kézen van jegygyűrű, mint mondtam, családomban nem látok ilyet, csak a nagymamám kezén.

Amúgy akkor úgy van, hogy amikor valakinek esküvője van, akkor kapja a karikagyűrűt?

2013. jan. 12. 21:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: pont ezt kérdeztem, köszönöm a választ!
2013. jan. 12. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Szóval formabontóan házasságra készülsz?:) Mármint a családodban formabontóan.:) Mert akkor gratulálok először is!!:)

A gyűrű,amit linkeltél,valóban szép. Viszont (nyilván ma már bármilyen elfogadott/megengedett) nem kimondottan kísérő gyűrű,mert túl nagy a kő benne. Tehát nem a hagyományos értelemben vett kísérő. De ettől függetlenül tényleg szép,de Én erről nem mondanám meg,hogy az.:) Na érted.:)

Az oldalon, Miley Cyrus gyűrűje és Keira Knightley-é jön be egyébként (persze ezt nem kérdezte Senki,csak leírtam).:)

Sok boldogságot! Üdv.: Egy idén házasodó.:)

2013. jan. 13. 10:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Azt is köszönöm, hogy mondtad neked melyik tetszik, kíváncsi vagyok, hogy mások milyet kedvelnek. Én is szívből gratulálok Neked, nagyon sok boldogságot! :)
2013. jan. 13. 11:31
 19/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem rossz a gyűrű, de én nem ilyet képzelek el eljegyzésiként. Kicsit szerintem hivalkodó. Esetleg buliba hordanám.
2013. jan. 16. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!