Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyen rá, hogy nekem nem kell "kisérőgyürű", hanem vegyünk 2 gyűrűt egyből?
esküvőt nem tervezek pár éven belül,fiatal vagyok még ahhoz,de ha eljegyezne,az tetszene.De én azt szeretném ha 2 gyűrű,és viseljük mind2en...
ezt hogy oldják meg ugy hogy mégis "meglepetés" legyen a lánykérés?

Nekem pl. mákom volt, mert az én párom sem tudta, hogy hogyan "működik" pontosan a lánykérés. Én mondjuk akartam kísérőgyűrűt! De azt azért mégsem lehet, hogy leülök és elmagyarázom, hogy ezt meg azt kell venned. Azért volt mákom, mert az egyik barátunk megakarta kérni a barátnője kezét, és tőlem kérdezte meg, hogy ezt hogy szokták. Ott volt a párom is. Én meg elmondtam, hogy ha gondolja, akkor vegyen egy kísérőgyűrűt és azzal, vagy csak kérje meg a kezét és mondja el, hogy holnap közösen megveszik a gyűrűket. Ezt nekik kell tudni, hogy a lány mit akar. És szép óvatosan hozzátűztem, hogy én a kísérőgyűrűs megoldásnak örülnék. Így a párom már tudta. Szóval szép óvatosan vhogy próbáld így megoldani, ha tudod.
Egyébként magánvélemény, de ha mostanában még nem akartok házasodni, márcsak azért is nincs értelme most megvenni a karikagyűrűt, mert az esküvőig "elhasználódik". Szerintem az úgy szép, ha aznap még csillog az ujjatokon, és a lagzin mindenkinek tudjátok mutogatni. Barátnőmék már esküvő előtt két évvel hordták, és hiába fényeztették ki az esküvőre, azért látszott rajta, hogy már viseltes.
nem baj,ha "viseltes",akkoris szeretném ha mind2nk ujjján ugyanolyan lenne,és már most is.
ez a mással példálódzás ez tetszik,köszönöm:)

2 éve vagyunk együtt,félig nálam lakik,ismerem annyira hogy tudjam hogy megfordult a fejében
de annyira meg nem akarom erőltetni (vagyis egyáltalán nem akarom,majd ha ő szeretné),hogy én hozzam fel
nem "sürgős" a gyűrű,csak szeretném ha nemcsak rajtam lenne,hanem rajta is,és egyforma...
ennyi
köszönöm a választ:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!