Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép a gyűrű?
2012. dec. 26. 12:28
21/34 anonim válasza:
17es vagyok. Semmit mondó bazi nagy tetris mintára emlékeztető csikokat látok. És elvonja a figyelmet a karikagyűrű "meghittségéről"... Nekem ezért nem tetszik a minta.... túú mácccs!
A kevesebb, néha több!
Pl.: [link]
22/34 anonim válasza:
ízléstelen. de ha nektek tetszik, akkor az a lényeg.
nem tudom mennyibe került, de nem érte meg az árát. a kevesebb gyakran több, ez igaz.
nekünk teljesen egyszerű, sima felületű gyűrűnk van, a belsejébe gravírozva egymás neve. nem szeretem a csicsát és a hivalkodó dolgokat.
10 évesen a búcsúban kaptam ilyeneket, az is bizsu volt :)
23/34 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy a bucsuban lehet ilyen gyuruket venni.
24/34 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a mintája, a valamivel egyszerűbbek jobban tetszenek.
26/34 anonim válasza:
nekem "sok" ez a gyűrű: 2 szín, minta, csillog... egy férfi kezén (is) elég furcsa...
27/34 A kérdező kommentje:
gondolom mert új azért csillog :)
2012. dec. 31. 13:05
28/34 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.. Nekem az egyszerűbb darabok jobban tetszenek, ez számomra túl csicsás..
De persze főként az a lényeg, hogy nektek tetszik,hiszen ti hordjátok és a ti döntésetek.. :)
30/34 anonim válasza:
Ja, megvan. Egy kicsit giccses, de ha nektek tetszik. :)Mennyi idő után kérte meg a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!