Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék segítséget kérni ötleteket hogy kérjem meg kedvesem kezét? Olyan dolgot szeretnék amire élete végéig felejthetetlen legyen és szívesen emlékszik vissza. Köszönöm előre is a válaszokat.
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 16:37
11/20 anonim válasza:
Youtube videó: Srác filmet csinált. Olyan mint egy mozi előzetes. Két férfi beszélget, a csaj ült a moziban, valakivel, aki elkísérte. A filmben végül kiderül, hogy a párja és a lány apja beszélgetnek, és a srác áldást kért tőle. Aztán elindul kocsival, és mutatják, ahogy bemegy a moziba. Direkt betesz egy részt, hogy vesz magának pattogatott kukoricát, és megy tovább. Aztán belép a vetítőterembe, és megkéri a lány kezét. A csaj tertmészetesen teljesen kész volt, a terem ujjongott. Na, ha ilyet összehozol, küldj linket a videóhoz:-)
12/20 Pub válasza:
13/20 Pub válasza:
jah es a youtube vidi egy moziban volt lejatszva:)
14/20 anonim válasza:
nyaralas egy szabadteri szinpadon elkezdett enekelni nekem a kedvenc dalom es leterdelt megkerte a kezem.Vagy adj neki szerenadot barataiddal. vagy etteremben szorakozohelyen kerd fel a zeneszt kedvenc dalat jatsz el.
15/20 anonim válasza:
Az én párom a gyűrűt a karácsonyfa alá tette.
Szerintem bárhogy kéred meg a kezét, mindig is emlékezni fog egy nő erre a pillanatra :)
16/20 anonim válasza:
11-es, ezt nem tudnád belinkelni légyszi? :)
17/20 anonim válasza:
11-es vagyok, itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM&list=FLja5HAHWLpw..
18/20 anonim válasza:
attól függ, milyen a barátnőd. én nem szeretném, ha mások előtt kérnének meg. csak kettesben. természetben, vagy ilyesmiben, esetleg egy utazás alkalmával. vagy ha van kedvenc helye, akkor ott. vagy szervezz neki egy olyan programot, amit régóta szeretett volna, és akkor. én mondjuk örülnék, ha egy csillagvizsgálóban, vagy valami különleges, de természetközeli helyen lenne. de ne étteremben, vagy ilyesmi. de ez a barátnődtől függ, hogy milyen alkat.
19/20 eteleatis válasza:
én kb tízszer kértem meg és többször igent mondott, most végre külön vagyunk.
bárhogy kéred meg, arra emlékezni fog, ha nem akkor inkább meg sem kérted volna és szerintem tőled vár lánykérést nem másoktól ezért ajánlom, hogy légy önmagad! ja és hogy te mit szeretnél, az most nem fontos, hiszen ez az ő napja lesz, inkább azon törd a fejed, hogy ő mit szeretne
20/20 anonim válasza:
Otthon, amikor kettesben vagytok és végképp nem számít rá. Akár lefekvés előtt, felkelés után-szóval a legváratlanabb időpontban. Mert ez abszolút egyedi, és nem a szokásos előadás:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!