Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt bennünk nőkben olyan érzéseket, hogy minket kevésbé szeretnek az, ha mást előbb kérnek meg?
"Mi régebb óta vagyunk együtt, mégse engem kértek meg előbb"
"Őt biztos jobban szeretik, mert az ő barátjuk előbb szánta el magát"
Szörnyű! Komolyan... Én próbálom magamban elfojtani ezt az érzést de akárhányszor látom, hogy körülöttem sorra eljegyzik a lányokat nekem egyre rosszabb...
Igyekszem nem kimutatni...
Tudom, hogy párom elfog, hallottam, hogy erről beszélt egy haverjával... De lassan kezd elfogyni a türelmem, lassna úgy érzem nem bírom tovább magamban tartani pedig még csak 3 éve vagyunk együtt.
Akkor kezdődött mikor azt mondta legszívesebben már most megkérne... Előtte sose jutott eszembe, csak sajnos akkor az a bizonyos bogár beköltözött... :(
Gondolom nem én vagyok ezzel egyedül így...
Gyűlölök féltékeny lenni!
Én nő vagyok de soha nem volt ilyen érzésem/gondolatom.
Mindennek eljön az ideje.
ma 18:30
és lám megérkeztek az egyedülálló boszorkák :D
Hát... ameddig egyedülálló voltam eszembe nem jutott ilyeneken gondolkodni úgyhogy nem tudom miért nekem "válaszolsz"
És én nem a gyűrűért "sírok" hanem magáért a gesztusért...
Egyedülállóan miért sírnál a gyűrűért... Ha még nem tartasz azon a szinten a kapcsolatban... na mindegy...
tegnap 21:44
igen kifogás mindig van;) nekem már nem kell sírni , sose kellett ;) és igenis sírós kislány vagy ha leszavazgatsz, ugyanis a leszavazókra értettem, de ha nem vetted észre még IQ hiányos sírós kislány is vagy ;)
Bennem nem kelt.
Tudom, hogy a párom engem szeret a legjobban a világon. Én is őt. Felőlem minden más nőt eljegyezhetnek, elvehetnek, otthagyhatnak és elválhatnak tőle, nekem a fenti a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!