Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy nem kéri meg a kezem? 4 éve vagyunk együtt,3 éve együtt élünk. Nagyon szeretem és úgy tudom ő is engem. Körülöttünk a baráti körben már csak az nem házas, aki nemrég jött össze a párjával.
Tőlünk is kérdezik h mikor lesz esküvő meg gyerek :D 5 éve vagyunk együtt de fiatalok vagyunk(20 vagyok ő 23) én még tanulok ő most diplomázott 1 éve, friss állása van, eljegyzést tervezzük, mert én meg olyan vagyok h szeretnék és jól esne még akár ócska gyűrűvel is :D :) már kaptam tőle 2t egyébként, nekünk a házasság meg pont h kb évek múlva lenne(anyagiak miatt, először legyen lakás, biztonság..)
Csak azért reagáltam a hsz-odra, mert sztem nem egyből kell házasodni eljegyzést követően, régen volt hagyomány
Nekem volt olyan távoli ismerősöm akit a fiúja tíz évig hülyített, együtt éltek, elvégezte mellette az egyetemet, mindig volt valamilyen kifogása, hogy miért nem házasodnak össze.A lány hitt neki és türelmesen várt.Tiz év után a fiú bejelentette, hogy van másik és persze fiatalabb, a lány teljesen összeomlott.
Ez durva becsapás, visszaélés a bizalommal, az elmúlt időt nem lehet visszaadni senkinek sem de különösen a nőknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!