Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyibe kerülhet az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerülhet az ilyen gyűrű (kö nélkül)? A tiétek mennyi volt?

Figyelt kérdés

Tudom sokat változik az ár helytől függően is.

Ha csináltatnám az hogy zajlik?

( [link]

2012. szept. 19. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez szerintem kb max 20E ft-ba kerülhet, főleg ha követ nem is kérsz bele. És mérettől is függ, mivel a kisebb gyűrű könnyebb, a nagyobb nehezebb.

Mi is csináltattuk anno, egyedit. Fonott, meg sárga arany-fehér arany kombináció. Az enyém 24E ft volt, a férjemé 30E.

a csináltatás annyiból áll, hogy kiválasztod katalógusból, vagy elmondod/lerajzolod milyet akarsz. Ő pedig megmondja, hogy mikor mehetsz érte. Ez kb 1-2 hét szokott lenni.

2012. szept. 19. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Halál ugyanilyen gyűrűm van!!!!:) Nem emlékszem mennyi volt ( 4éve) ,az enyémben gyémánt van,az megdobta egy huszassal,és 93E ft volt a kettőnké (a férjemében nincs kő).Fehéraranyból készültek.
2012. szept. 19. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi van, az enyém 24 E ft volt, a páromé 32 E ft kő nélkül.

Nekünk 3 hét volt.

2012. szept. 19. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintetek ennek a belseje fehér arany vagy világos színű magyar arany?

Elgondolkodtam azon amit írtatok és a fehér arany olyan mint az ezüst nem de ez sárgább....

Sajnos nem találok több ehhez hasonló gyűrűt a neten...

2012. szept. 19. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 19. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm
2012. szept. 19. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Ugyanilyen az enyém is!

A belseje fehér arany. Most lett kész, mert az eredetit sajnos ellopták.

Kővel együtt kereken 100 volt!

Nem tudom az elsőnek a 20 ezer hogy jött?:) Annyiért ma már aranyból sok mindent nem lehet sajnos kapni!

2012. szept. 20. 05:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen,a húszezres gyűrűre én is kíváncsi lennék,hogy mikor és hol?Annyiért már holnap megvennénk,de jelen körülmények és példák között miszerint egy pár benne lesz minimum 70e Ft-ba így még várat magára.És ráadásul mi sima egyszerű karikát néztünk.Ez a fajta legalább 100-130 között lesz /pár.
2012. szept. 22. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!